Kategorier
Test og anmeldelser Video

Video: Vi tester køreklare biler under 10.000 kroner

Nogle gange skal det bare være billigt. Sådan rigtig billigt. Men det behøver ikke blive kedeligt af den grund. Her kan du se, hvad drengene på Bilbasens redaktion har fundet med et skilt på max 10.000 kroner.

Af Esben Skrumsager

På jagt efter en ny brugt bil? Du kan sagtens få masser af cylindre, automatgear og praktiske egenskaber. Men hvis prisen skal være under 10.000 kroner, får du næppe hele pakken i én bil.

På Bilbasen er der lige nu mere end 300 biler til salg med et prisskilt på højst 10.000 kroner. Du kan gå på opdagelse blandt dem her: Biler under 10.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du at betale for meget for parkering

På Bilbasens redaktion er en af vores absolutte yndlingsbeskæftigelser at sidde og udforske markedet for hurtige, dyre eller skøre biler, og nu har vi gjort alvor af dagdrømmerierne. Vi er taget en tur til Fyn i jagten på de billigste biler.

Se vores bud og ikke mindst vinderen af vores lille dyst i denne video, som er sponsoreret af Telia Sense Car, som er en lille enhed, du kan montere i din bil og få et væld af smarte funktioner. Læse mere om Telia Sense car under videoen eller besøg deres side direkte her: Telia Sense Car.

Hvilke funktioner giver Telia Sense Car?

  • Med Telia Sense Car får du 4G WiFi-hotspot i bilen, så der er masser af underholdning til alle passagerer.
  • Du har altid den praktiske Smart alarm med dig på mobilen, som giver dig besked, hvis der er indbrudsforsøg, bilens batteri er lavt, eller motorfejlslampen er tændt, så du ikke først opdager det, når du sidder i bilen og vil af sted.
  • Du får notifikationer, så du aldrig mere behøver at føle dig usikker på, hvornår bilen skal synes, eller om der skal skiftes sommer- eller vinterdæk.
  • Du har parkeringshjælp, så du nemt kan finde bilens præcise parkering, når du har parkeret i parkeringskælder eller på en tilfældig sidegade. Og hvis du deler bilen med en anden, kan personen nemt finde den via app’en uden at bruge tid på at lede. Og når du kører væk fra parkeringspladsen igen, stopper Telia Sense Car automatisk betalingen.
  • Du får overblik over dit kilometer- og benzinforbrug og de datoer, du har kørt.

Et Telia Sense Car-abonnement koster 99 kroner om måneden og er inklusiv  20 gigabyte data pr. måned. Der er ingen binding, så du kan til enhver tid opsige abonnementet.

Her kan du læse mere om Telia Sense Car og tjekke, om du kan få det til din bil.

Af Esben Skrumsager

Bilnyheder fra ind- og udland samt tests af nye biler med fokus på praktiske egenskaber for familien er Esben Skrumsagers fokusområder.

Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik.

Esben har en forkærlighed for de tyske bilmærker. Porsche er blandt favoritterne, og privat fragter han familien rundt i en BMW 3-serie fra 2014 (F31). Når vejret tillader det, foretrækker han dog ofte sin motorcykel.