Kategorier
Nyheder

Tunet og topløs: Brabus 850 6.0 er verdens hurtigste cabriolet

Det er nok ikke gået en eneste bilnørds næse forbi, at årets udgave af 24 timers løbet Le Mans var en dramatisk affære, efter at Toyota tre minutter før det ternede flag tabte sejren til Porsche. Uden for asfalten bød weekenden dog også på interessante ting. Det tyske optimeringsfirma Brabus løftede under løbet sløret for deres seneste vanvidskreation.

1

Tyskerne med den tekniske snilde har nemlig bygget verdens hurtigste fire sæders cabriolet. Intet mindre. Navnet er Brabus 850 6.0 Cabrio, og ophavet er den i forvejen ganske potente Mercedes AMG S63. Det topløse monster er kommet til live igennem et samarbejde med de franske smørelses-eksperter fra Motul.

BILBASEN: Køb, lease eller drøm om en Mercedes AMG GT S

Og verdens hurtigste betyder, at sublime cabriolet’er som Bentley Continental GTC og Aston Martin Vanquish Volante nu efterlades i støvet af den ombyggede Mercedes AMG. Men det er nu ingen skam. Brabus 850 6.0 Cabrio har nærmest superkræfter.

2

Med sin 6.0L V8 bi-turbo motor leverer den afsindige 850 hestekræfter. Og med et moment på vanvittige 1450Nm, er der ikke noget at sige til, at Brabus 850 nu er verdens hurtigste cabriolet. Rekordfarten er elektronisk begrænset til 350 km/t af hensyn til dækkene, og 0 – 100 er overstået på små 3,5 sekunder. For det helt passende udseende tilbyder Brabus også et aero-kit i kulfiber, 21” alufælge og interiør efter kundens behag.

3

Brabus 850 kan allerede nu bestilles komplet. Selvfølgelig forudsat, at du har penge nok på bogen. Skulle Brabus dog melde udsolgt inden du får slået hul på sparegrisen, dukker du bare op med en standard AMG S63. Så klarer de gæve gutter hos Brabus resten.

Du kan læse lidt mere om det tekniske vidunder her.

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram