januar 31, 2024

BYD Dolphin kan privatleases for 2.495 kr. om måneden

Med en startpris på 234.995 kr. har BYD Dolphin været budgetvenlig fra begyndelsen – og nu kan den også privatleases for håndører.

TEKST Simon Hallenslev FOTO Bilbasen

BYD Dolphin var reelt det første eksempel på en prisbillig elbil. Startprisen på 234.995 kr. var lidt af en sensation ved den danske lancering sidste år, men er nu, grundet en vedvarende priskrig, blevet ledsaget af blandt andet MG4, der fås til en ny skarp pris fra 199.999 kr.

Den atypiske og underfundige Dolphin har dog, udover sin iøjnefaldende formgivning, stadig en klemme på konkurrenten med en flottere rækkevidde til prisen. Og nu får den en klemme mere. BYD udbyder den nemlig på privatleasing til 2.495 kr. om måneden.

Flot rækkevidde til små penge

Privatleasingtilbuddet er med en leasingperiode på 36 måneder (12 måneders binding). Det kan gøres så billigt som 9.995 kr. i førstegangsydelse med en månedlig leasingydelse på 2.495 kr. Totalprisen efter 36 måneder bliver 100.415 kr. med 10.000 km om året.

Til prisen får man en flot rækkevidde på 427 km med et forbrug på 15,9 kWh/100 km. Disse tal er naturligvis fundet i et WLTP-laboratorium, men BYD Dolphin leverer faktisk udmærket på forbruget.

Over en blandet testrute på 152 km kunne Bilbasens Morten Bek nemlig konkludere et forbrug på 17,5 kWh i sin forbrugstest af BYD Dolphin tilbage i oktober. Det giver en teoretisk rækkevidde på 345 km, og er ikke langt fra det, man kan forvente fra dyrere konkurrenter som VW ID.3.

Med et leasingtilbud på 2.495 kr. om måneden skaber BYD endnu en prismæssig sensation med Dolphin, der altså nu står som et af markedets skarpeste privatleasingtilbud. Her fås flot rækkevidde til små penge, og det skal, ifølge BYD, yderligere fremme elektrisk mobilitet i Danmark.

9 ud af 10 kan i gennemsnit spare 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Find biler fra BYD til salg på Bilbasen

Andre fandt dette interresant

BMW iX1 sniger sig ned på 395.000 kr.

Den elektriske iX1 – og søstermodellen iX2 – er faldet 25.000 kr. Med priser fra 395.000 kr. står elbilerne bedre i et marked med hård konkurrence, men der er stadig plads til forbedringer.

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Simon Petry Hallenslev

Artikler om gamle såvel som nye biler, de seneste nyheder til bilentusiaster og afsendelse af Bilbasens nyhedsbrev er det, som Simon roder med.

I sit arbejde på Bilbasen kombinerer Simon en brændende passion for biler med sin viden fra Copenhagen Business School. Når artiklerne forfattes, er det derfor ikke kun med en dybtliggende interesse for biler, men også med omtanke for ting som SEO-optimering og korrekt markedskommunikation.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS