februar 10, 2015

Danmarks dyreste rugbrød?

Denne Volkswagen Type 2 Samba kunne meget vel være Danmarks dyreste rugbrød. Indtil prisen blev lavet om til ’ring for pris’, så stod der 799.900 kr.

Okay, man kan faktisk finde en VW Multivan, et moderne rugbrød, der er dyrere, men ikke meget.

Grunden til den ekstreme pris skyldes efternavnet Samba, der indikerer, at her er tale om en bus med ruder, og masser af dem. 21 eller 23 alt efter model, og så er den bygget som bus fra fabrikken. Også dengang var dette den dyreste Type 2. Det siges, at dette er den mest luksuriøse af varianterne, men det er ikke luksus i kraft af udstyr.

Dørene til bagsæderne er ikke skydedøre, men nogle temmelig pladskrævende fløjdøre.

Bilen på billederne er restaureret helt ned til hver enkelt skrue, og det hele er dokumenteret i en lang fotoserie.

Og mens prisen kan synes at være høj, så er det næsten sikkert, at den er højere næste år. Flotte eksemplarer står trods alt til over en million på Mobile i Tyskland, så måske er den endda billig.

Panorama Restoration Type 2 dash Type 2 interior Type2 motor Type2_back Type3

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS