Kategorier
Nyheder

Dansk Tesla-ejer går viralt med vild ombygning af Model S

Trænger din Tesla Model S til et italiensk pift? Så gør som denne danske Tesla-ejer og byg en Lamborghini-snude på!

Tekst: Simon Hallenslev
Foto: /Reddit

En dansk Tesla-ejer er, måske uden sit vidende, gået viralt i internationale bilkredse. Vedkommende er fotograferet i et lyskryds i Randers i sin Tesla Model S, som har fået stor opmærksomhed for sin ombygning.

Set forfra ligner den nemlig en Lamborghini Huracan. Kofanger og forlygter fra den italienske superbil er nemlig sat ind i stedet for den klassiske Tesla-front.

Det hele starter på Reddit, hvor en bruger poster tre halvgrynede billeder i forummet /WeirdWheels. Et forum, hvor folk deler billeder af biler i obskure afskygninger – og her må man sige, at den danske Tesla passer ind.

Delt på verdens største elbilside

Opslaget på Reddit får hurtigt mere end 1.000 upvotes, hvor de altid kritiske, anonyme internetbrugere faktisk ikke dømmer ombygningen ude. Adskillige brugere tilkendegiver, at ombygningen fungerer bedre, end de havde troet.

Opmærksomheden får først bilmediet CarScoops til at lave historien, hvorefter verdens største elbilmedie, InsideEVs, også bringer billederne af den dansk-italienske Model S.

LÆS OGSÅ | Ugens fund: Elon Musk-signeret Tesla Model Y til den helt store Tesla-fan

Ser man på specifikationer som hestekræfter og acceleration, har Tesla Model S og Lamborghini Huracan lidt til fælles. På højde og drøjde er de derimod ret forskellige, hvilket gør ombygningen ret vild. På underlig vis ser Lamborghini-fronten nemlig ud til at harmonere ret godt med linjerne på Model S.

Den helt store bilnørd vil vide, at det næppe er fronten fra en ægte Lamborghini Huracan, der er smidt på den sorte Tesla fra Randers. Italieneren måler nemlig over 4 cm mindre i bredden end amerikaneren. Alt tyder derfor på, at det er et kit, der er tilpasset Model S – men det er lige meget, fordi det faktisk fungerer!

Hvad mener du? Holder Lamborghini-ombygningen af den danske Model S?

Af Simon Petry Hallenslev

Artikler om gamle såvel som nye biler, de seneste nyheder til bilentusiaster og afsendelse af Bilbasens nyhedsbrev er det, som Simon roder med.

I sit arbejde på Bilbasen kombinerer Simon en brændende passion for biler med sin viden fra Copenhagen Business School. Når artiklerne forfattes, er det derfor ikke kun med en dybtliggende interesse for biler, men også med omtanke for ting som SEO-optimering og korrekt markedskommunikation.