Kategorier
Forbrugerstof Video

Bilnørd på udebane: Sådan planter Ebbe en orkidé i frossen jord

Han har ikke ligefrem grønne fingre. Men så er det jo godt, han har styr på så meget andet – blandt andet de brugte biler. Her kan du møde Bilbasens brugtbil-nørd, Ebbe Sommerlund.

Nye biler kan være fine, men Ebbe Sommerlund sværger til de brugte af slagsen. Han vil nødig kaldes ekspert, men hans enorme viden er ikke til at tage fejl af, hvorfor han også er den primære drivkraft bag Bilbasens brevkasse.

De mange timer i værkstedet har dog kostet på andre fronter, og blandt andet er Ebbes egenskaber i haven ikke ligefrem på et gennemsnitligt niveau. Det kan du se et glimrende eksempel på her.

Af Esben Skrumsager

Bilnyheder fra ind- og udland samt tests af nye biler med fokus på praktiske egenskaber for familien er Esben Skrumsagers fokusområder.

Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik.

Esben har en forkærlighed for de tyske bilmærker. Porsche er blandt favoritterne, og privat fragter han familien rundt i en BMW 3-serie fra 2014 (F31). Når vejret tillader det, foretrækker han dog ofte sin motorcykel.