Kategorier
Forbrugerstof Nyheder

En snak om biler: Bilbasen præsenterer Graus Garage

Du kender nok bedst Christian Grau som den ene halvdel af TV-programmet, Vi Elsker Biler. Nu er bileksperten aktuel med podcasten Graus Garage. Her inviterer han kendte danskere i studiet til en ærlig snak om biler og mennesket bag rattet. Bilbasen.dk er med på sidelinjen som samarbejdspartner.

grau-bjerre

Her hos Bilbasen er vi selvsagt altid klar på en snak om biler. Derfor er vi også utroligt glade for at være samarbejdspartner på Christian Graus nye podcast om biler. Navnet på podcasten er Graus Garage og den udkommer med en ny motor-interesseret gæst hver 14. dag på Heartbeats.dk

Indtil videre har Christian Grau haft besøg af de tre prominente herrer, Bent Fabricius-Bjerre, Brian Holm og Esben Bjerre, der alle fortæller om deres bilhistorik, sjove anekdoter og mindre heldige oplevelser bag rattet. Fællesnævneren i Graus Garage er en oprigtig interesse for biler og en hel del gode historier.

Danmarks største bilmarked: Find din næste bil på Bilbasen.dk

Har du endnu ikke lyttet til Graus Garage, anbefaler vi, at du får det gjort. Du kan eksempelvis høre Brian Holm fortælle, hvorfor han har købt en tørstig Mercedes E500 V8 med over 250.000 kilometer på tælleren, eller Bent Fabricius-Bjerre fortælle om hans første bil, en DKW stationcar fra 1950’erne.

Vi er stolte over at være med til at præsentere Graus Garage. Du kan finde alle tilgængelige podcasts her.

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram