Kategorier
Forbrugerstof Nyheder

En snak om biler: Le Gammeltoft i Graus Garage

Du kender nok bedst Christian Grau som den ene halvdel af TV-programmet, Vi Elsker Biler. Nu er bileksperten aktuel med podcasten Graus Garage. Her inviterer han kendte danskere i studiet til en ærlig snak om biler og mennesket, der sidder bag rattet. Bilbasen.dk er med på sidelinjen som stolt samarbejdspartner.

17a-1023-1_13-06-2010_u5atq0l

Femte afsnit af podcasten Graus Garage er netop gået online på heartbeats.dk. Denne gang har Christian Grau haft besøg af den selverklærede bilnørd Le Gammeltoft, der blandt andet fortæller om hendes store interesse for biler. Særligt dem med stor frihøjde, der trækker på alle fire hjul.

En snak om biler: Bilbasen præsenterer Graus Garage

Har du endnu ikke lyttet til seneste afsnit, så anbefaler vi, at du får det gjort. Radiovært og stifter af Heartbeats.dk Le Gammeltoft er denne gang i studiet til en spændende snak om hendes tid på Bilmagasinet, hvordan det er at være kvinde i et mandefag, oplevelser fra Paris-Dakar Rally og meget mere.

BILBASEN 3 prisstærke firehjulstrækkere

Derudover kan du også høre Le fortælle om hendes finurlige bilhistorik, der tæller indtil flere klassikere. Blandt andet en gammel Lada 1200. Du kan lytte til alle afsnit af Graus Garage lige her. Tidligere gæster er Brian Holm, Bent Fabricius-Bjerre, Frederik Lentz-Andersen og Esben Bjerre.

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram