april 17, 2023

Er dette den nye Tesla Model 3?

Tesla Model 3 står over for en snarlig opdatering, og nu mener en bruger på Reddit at have fanget et billede af den kommende amerikaner.

Tekst: Simon Hallenslev
Foto: Reddit /ffiarpg

Tesla har været i vælten på det seneste med den ene prisjustering efter den anden. Nu er de i vælten igen – men på en måde, de nok helst havde undgået.

På mediet Reddit, i et Tesla-forum med hele 2,2 mio. brugere, har brugeren ffiarpg postet et billede af en bil, der umiskendeligt ligner en opdateret Model 3.

Det brugerdrevne medie Reddit danner grobund for mange konspirationer og usandheder, hvorfor dette læk skal tages med et gran salt. Ikke desto mindre har billedet allerede genereret en del omtale i internationale Tesla-fora.

Model 3 Refresh
by u/ffiarpg in teslamotors

Ægte eller fake?

Billedet er lagt op med den simple tekst: “Model 3 Refresh” uden videre forklaring på, hvor billedet er taget samt af hvem. Skulle sidstnævnte blive afsløret, vanker der med al sandsynlighed en fyreseddel…

Om dette læk er ægte eller fake, kan du vurdere lige så godt som jeg. Jeg hæfter mig dog ved bilens designsprog, der ligger meget op af, hvordan den nyligt opdaterede Tesla Model S ser ud – samt konceptbilen Tesla Roadster.

LÆS OGSÅ | Tesla sætter priserne ned igen igen

Hvis der er tale om en spritny Tesla Model 3 på billedet, er der med andre ord tale om nogle ret markante designændringer.

Her er nye forlygter, ny forkofanger, nye hjul og mere til. I det førnævnte Tesla-forum, r/Teslamotors, diskuteres det også, om det er en forhøjning til instrumentering, man kan se gennem forruden. Altså, et regulært speedometer, som ellers har været forvist til infotainmentskærmen i Model 3.

Sikkert er det, at der er en ny på vej. Flere Model 3 er nemlig blevet spottet i fuld camouflage i Californien. Om den nye Model 3 ligner den, der er fanget på billedet her, må tiden vise, når maskeringen falder.


Find brugte Tesla Model 3 til salg på Bilbasen:

9 ud af 10 kan i gennemsnit spare 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Andre fandt dette interresant

BMW iX1 sniger sig ned på 395.000 kr.

Den elektriske iX1 – og søstermodellen iX2 – er faldet 25.000 kr. Med priser fra 395.000 kr. står elbilerne bedre i et marked med hård konkurrence, men der er stadig plads til forbedringer.

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Simon Petry Hallenslev

Artikler om gamle såvel som nye biler, de seneste nyheder til bilentusiaster og afsendelse af Bilbasens nyhedsbrev er det, som Simon roder med.

I sit arbejde på Bilbasen kombinerer Simon en brændende passion for biler med sin viden fra Copenhagen Business School. Når artiklerne forfattes, er det derfor ikke kun med en dybtliggende interesse for biler, men også med omtanke for ting som SEO-optimering og korrekt markedskommunikation.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS