Kategorier
Nyheder

Fede filmbiler til salg

Transformers Chevrolet Camaro

camaro

Transformer var en animationsserie fra 1980’erne og den fik en revival som en serie af film dette årtusinde. Det samme gjorde Chevrolet Camaro, der gik fra at være en lidt kikset muskelbil i sæbeform til at være en genfødsel af den klassiske muskelbil med kant. I Transformers er Chevrolet’en i virkeligheden en robot kaldet Bumble Bee og den starter som en afdanket Camaro fra 1970’erne, men genfødes som den nye Camaro. Filmen er klassisk aktion, og den ny Camaro er allerede en klassisker.

Her er en til salg i Transformers Edition

Bumble Bee forvandler sig:

Back to the Future – DeLorean

delorean

En DeLorean er måske verdens mest kendte bil fra film, som folk ikke kender navnet på. Karossen er i rustfrit stål, så du slipper for at polere den to gange om året. Den skal bare vaskes. Netop i år er en De Lorean ekstra aktuel, da 2015 var det år Marty McFly rejste til i fremtiden. Professorens Delorean holdt til turen, og det gjorde bilen på billedet også. Pt er der ikke nogen til salg i Danmark, men der er en på mobile.de.

 

Dodge Charger – Bullitt

dodge

Verdens mest legendariske biljagt inkluderer en Steve Mcqueen og en Ford Mustang. Nå ja, og så selvfølgelig en Dodge Charger R/T fra 1968. Den Dodge Charger, der er til salg i Danmark godt nok fra 1969 og så er den blå og ikke sort. Men det er den store 440 kubiktommer V8 – oversat til det metriske system bliver det 7,2 liter – du skal ikke give for meget gas, hvis der holder en VW up! foran, den bliver suget direkte ind i køleren. Muskelbil af den helt onde slags fra den gang miljøhensyn ikke var opfundet.

Dodge Chargers til salg i Danmark

 

Der findes sindssygt mange fede biler fra film – også mange til salg. Tip os, hvis du spotter en til salg.