Ferrari viser Vettels nye firmabil d. 30. januar

Ferrari viser Vettels nye firmabil d. 30. januar
17/01/2015 admin-bilbasen

Efter skiftet fra Red Bull er Sebastian Vettel igen klar til at tage verdensmesterskabet i Formel 1 tilbage fra Mercedes GP. Ferrari viser deres nye racer til den kommende sæson i slutningen af januar.

 

Selvom danske Kevin Magnussen ikke bliver at finde i feltet, når 2015-sæsonen skydes i gang, er der nu masser af andet spændende at følge med i, når det kommer til årets Formel 1. Det skal nævnes, at Kevin trods alt kan komme bag rattet, hvis enten Button eller Alsonso af den ene eller anden årsag bliver forhindret i at køre et Grand Prix.

 

Ferrari er blandt de F1-hold, der holder al udvikling in-house. Det vil sige, at bilen består af Ferrari-udviklede komponenter. Til forskel fra f.eks. McLaren som gør brug af en motor, der er udviklet af en anden producent, nemlig Honda. Den nye stejlende hingst fra Maranello bliver vist frem d. 30. januar – præcist én dag efter, at McLaren viser deres nye racer kaldet MP4-30.

 

Hvad Vettels og Raikkönens nye firmabil kommer til at hedde er fortsat hemmeligt. Indtil videre har den fået kodenavnet ”666”. Det endelige navn vil blive offentliggjort umiddelbart før afsløringen af selve bilen.

 

Den kommende racer vil officielt blive testet af for første gang på den spanske racerbane Jerez de la Frontera Circuito i spanske Andalusien fra starten af februar.

 

Lang sejrstørke for italienerne

Det hæderkronede italienske Formel 1-hold startede tilbage i 1950 med Alberto Ascari bag rattet. Siden er det blevet til 890 løb, 16 verdensmesterskaber for konstruktører og 15 verdensmesterskaber for kørere.

 

De seneste år har det dog skortet på de store sejre. Ikke siden 2008 har Scuderia Ferrari, som holdet korrekt hedder, vundet konstruktørernes verdensmesterskab. Og vi skal faktisk helt tilbage til 2007 for at finde den seneste kører, som vandt verdensmesterskabet i en Ferrari – her var den finnen Kimi Raikkönen, som i øvrigt også kører for teamet i 2015, der vandt titlen.

 

Scuderia Ferrari er desuden det ældste nulevende F1-hold, og historisk set også det mest vindende gennem tiden.

 

Tror du, at Ferrari har en chance i 2015-sæsonen af Formel 1? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder

FERRARI F150 LAUNCH Presentazione F2001