Kategorier
Nyheder

Fornyet og forbedret Opel Insignia på markedet

Opels topmodel Insignia får nye motorer, nyt design og ny instrumentering med nyudviklet infotainmentsystem, 8” berøringsfølsom farveskærm og touchpad. Den nye udgave er den mest økonomiske version, der nu kører 27 km/l efter EU-normen.

Her i oktober sender Opel en ny Insignia på gaden med en lang række forbedringer på motorsiden og i kabinen med blandt andet ny instrumentering. Udvendig er designet ændret på flere punkter, så bilen nu fremstår endnu mere elegant. Den nye Opel Insignia får premiere på biludstillingen i Frankfurt og kommer til salg i Danmark i næste uge.

Insignia er den mest økonomiske i sin klasse
Med et forbrug på 27 km/l efter EU-normen svarende til et CO2 udslip pr. kilometer på 99 gram bliver den nye Insignia klassens mest økonomiske. Motoren er en ny 2,0 liters diesel, der findes i en 120 hk og en 140 hk variant – begge med samme brændstofforbrug. Som modellen Sports Tourer er forbruget 25,6 km/l med en af de to dieselmotorer.

Også køredynamisk er Insignia forbedret med nye støddæmpere og krængningsstabilisatorer samt opdatering af styretøjet til gavn for dæmpning af støj og vibrationen.

Nyt infotainmentsystem giver fornyet køreoplevelse
Opel Insignia får et nyudviklet infotainmentsystem, hvor flere smartphone funktioner integreres i systemet og kan styres fra en touchpad. Nervecenteret i infotainment- og navigationssystemet er en 8” berøringsfølsom farveskærm, der gør det muligt for føreren at styre de fleste funktioner via menuer og undermenuer.

opel insigna interior
Instrumenteringen er komplet fornyet med et nyt infotainmentsystem og en 8” berøringsfølsom farveskærm.

Herudover er de nye sikkerhedsindstillinger – Adaptive Cruise Control, Side Blind Spot Alert og Forward Collision Alert – med til at fintune din færdsel på vejen.

Prøvekørt af spillere fra FC Nordsjælland
FC Nordsjællands Anders ‘AC’ Christiansen, Joshua John og Kasper Lorentzen testede fornylig den ny Opel Insignia på Værløse Flyvestation, hvor speederne kom helt i bund! Se hvordan testen gik her:

Kom på testkørsel i den nye Opel Insignia
Nu har du chancen for at komme ud og prøvekøre den nye Opel Insignia, der har Danmarkspremiere d. 26.-27. oktober 2013. Det eneste, du skal gøre, er at deltage i konkurrencen her, så er du med i lodtrækningen om at blive den heldige testkører af Opel Insignia. Konkurrencen løber til og med d. 1. november 2013.