maj 22, 2015

Gumball 3000 tilbage i København

Så er det tid til Gumball 3000 igen. Som sidste år er den 3000 mile lange rute delt op af Atlanterhavet, men i år starter de mange vilde biler i Europa og København er et af de mange stop. Så du kan se bilerne, når de kører fra København og mod Amsterdam.

Gumball 3000 tiltrækker de rige, de kendte og en masse wannabees. Faktisk er Gumball 3000 startet af en dansker og hendes mand. Maximillion Cooper og Julie Brangstrup startede nemlig dillen helt tilbage i 1999 og i dag er det et enormt arrangement.

I år lægger bilerne ud fra bilerne i Stockholm, kører over Oslo og videre til Rosenborg i København mandag den 25. maj, hvor de lander om aftenen.

På Rosenborg Ekserserplads er det muligt at se bilerne. Så er du i nærheden, så slå et smut forbi.

Fra København går det videre mod Amsterdam og fra Amsterdam flyves bilerne med fragtfly til Reno. I USA går ruten fra Reno til San Francisco, til Los Angeles og til Las Vegas hvor turen slutter i en kæmpefest.

Du kan læse meget mere om Gumball 3000 på www.gumball3000.com.

Gumball-løbet er spækket med kendisser som F1-køreren Lewis Hamilton, skuespilleren David Hasselhoff og bokseren Mike Tyson, og der er også nogle danskere med i år blandt andet Esben Bjerre og Peter Falktoft fra Monte Carlo samt rapperen Clemens og Adam Duvå Hall.

Monte Carlo gumball 3000

Og lad os så lige nyde lidt video fra de tidligere år:

Og så lige klip der viser, hvorfor Gumball 3000 ikke altid er lige populært:

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS