august 9, 2023

Hongqi E-HS9 er en kæmpe elbil til minipris på privatleasing

Hvis man kan samle 50.000 kr. i engangsbetaling, får man den store SUV på 5,2 meter med 435 hk til en fantasipris på 4.495 kr. om måneden. Prisen inkluderer 7 sæder og panoramaglastag.

TEKST Morten B. Bek FOTO PR

Det kan føles usikkert at kaste sig ud i at købe en ny bil fra et mærke, som er helt nyt i Danmark og som er helt ukendt. Især hvis bilen er dyr, kan den potentielt tabe rigtig meget i værdi på kort tid. En elbil som den store SUV Hongqi E-HS9, der koster mindst 795.000 kr., ligger direkte i risikozonen.

Privatleasing, som nu er muligt hos Hongqi, fjerner enhver tvivl om, hvem der står med den store regning, hvis bilens værdi rasler ned. Kunderne kan læne sig tilbage i deres luksusbil uden frygten for at sidde i en bil, der kan være meget svær at sælge uden store tab.

Priserne på privatleasing hos Hongqi er noget af en øjenåbner. Den månedlige ydelse er så lav, at den store kinesiske SUV konkurrerer mere med biler som VW ID.3 og ID.4, end den gør med en model som BMW iX, der har kontantpriser i samme boldgade som E-HS9.

24 måneder leasing med en samlet pris på 159.025 kr.

Hongqi E-HS9 fås i to udgaver, og de fås begge på privatleasing på en kontrakt, der løber op til 24 måneder med i alt 30.000 kilometer i hele perioden. Basismodellen E-HS9 Comfort har 435 hk og en rækkevidde på ikke så imponerende 396 kilometer, mens det går noget bedre med rækkevidden i E-HS9 Premium med større batteri og hele 551 hestekræfter: Op til 465 kilometer.

Om man ender i Comfort eller Premium, får man 5,2 meter kinesisk luksusbil med 7 sæder, panoramasoltag og udstyr i alle afskygninger.

Engangsydelsen, også kendt som førstegangsydelse eller engangsbetaling, er høj. 50.000 kr., som er 10.000 kr. mere end BMW kræver for at lade dig privatlease en iX eDrive40. Men når de 50.000 kr. er betalt, er den månedlige ydelse hos Hongqi i en helt anden klasse end hos BMW: IX koster 7.795 kr. om måneden – E-HS9 koster bare 4.495 kr. om måneden for udgaven med 435 hk, 5.695 kr. for Premium-udgaven.

Selv med den store udbetaling på 50.000 kr. gør den lave månedlige ydelse, at man efter 24 måneder kun har betalt 159.025 kr. for E-HS9 Comfort og 187.825 kr. for den stærkere E-HS9 Premium. BMW iX fås enten på 12 eller 36 måneders kontrakt, og omregnet til den samlede udgift for 24 måneder ligger den samlede pris på cirka 220.000 kr.

Om man er til tysk eller kinesisk luksus er en smagssag, men når det kommer til prisen på privatleasing, er der en stor fordel ved at vælge kinesisk.

9 ud af 10 kan i gennemsnit spare 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Morten Bek

Som uddannet journalist og med biler som en af de helt store interesser er Morten opvokset på flere af de helt store bilmedier — Bilmagasinet, Berlingske og Auto Bild.

Morten har også tidligere investeret sin tid i sit eget projekt, Biler.nu.

Morten elsker “almindelige” biler. Han vil meget gerne sidde bag rattet af en ny AMG, men han brænder lige så meget for at teste den seneste nye Seat Leon eller Peugeot 208.

Hos Bilbasen bruger han sin viden, analyseevner og sunde fornuft som nyhedsskribent, videojournalist og biltester.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS