Ny el-crossover: MGS5 klar mod Renault Scenic E-Tech og Skoda Elroq
Bilbasen har allerede afsløret designet på efterfølgeren til Danmarks billigste elbil, MG ZS EV. Nu kommer der også langt flere fakta på bordet for afløseren, som hedder MGS5.
Af: Bilbasen Blog
I dette blogindlæg kan du læse om:
Når du vil sælge din bil, er det altid en overvejelse, hvordan du kan maksimere prisen. En af de mest effektive metoder er selvfølgelig at få udført reparationer og forbedringer på bilen inden salget, men det skal også kunne betale sig. Hvis du investerer 5.000 kroner i en reparation, vil du have den samme værdi tilbage igen ved salget. Og gerne flerfoldigt!
I denne artikel ser vi nærmere på de reparationer, det kan betale sig at få udført på sin bil inden et salg, og hvordan du generelt gør din bil klar til at ramme brugtbilsmarkedet.
LÆS OGSÅ | Kan det betale sig at udbedre skader, når jeg skal sælge min gamle bil?
Lad det være sagt med det samme: Reparationer som en prismæssig løftestang kan godt være risky business. Der er nemlig ingen garanti for, at du kan finde den køber, som vil honorere din investering i det omfang, du havde håbet på.
Derfor skal du som hovedregel ikke investere i store reparationer, når det er med en højere salgspris for øje.
Har bilen brug for en større reparation – hvis den eksempelvis har et problem med motoren eller andet af mekanisk karakter – er det som regel en mere sikker fremgangsmåde at indgå en fair aftale med køber, hvor udsigten til en større udgift til reparationer er indregnet i prisen.
De reparationer og forbedringer, du investerer i for prisens skyld, skal derfor i højere grad være ‘kosmetiske’. Det skal være den slags investeringer, som viser, at bilen er velholdt, når den triller ind på brugtbilsmarkedet, men uden at koste en mindre formue. Det kan eksempelvis være:
(Priserne er estimater. Du kan opleve store variationer hos din lokale mekaniker eller serviceværksted)
Der er selvfølgelig også en lang række forbedringer på din bil, som det umiddelbart ikke kan anbefales at kaste sig ud i inden et salg.
Igen er priserne omtrentlige og kan variere afhængigt af bilens mærke, model, reparationens specifikationer og det valgte værksted.
Det kan eksempelvis være:
En vurdering af, hvad der kan og ikke kan betale sig at få repareret, afhænger selvfølgelig også af, hvilken bil du er i gang med at sælge.
LÆS OGSÅ | Hvornår skal jeg skrotte min bil?
Jo ældre og mere slidt bilen er, desto lavere vil salgsprisen som regel være. Derfor er det endnu mere risikabelt at begive sig ud i de store reparationer og forbedringer.
Tjek Bilbasen og se, hvad andre modeller magen til din er til salg for. Det vil give dig en god ide om, hvilke forbedringer og reparationer, det kan betale sig at investere i.
Bilbasen har allerede afsløret designet på efterfølgeren til Danmarks billigste elbil, MG ZS EV. Nu kommer der også langt flere fakta på bordet for afløseren, som hedder MGS5.
Den nye Kia EV3 med 604 kilometer rækkevidde og Prestige-udstyr til spotpris på privatleasing: 1.495 kr. om måneden i 36 måneder. Man skal bare være klar til høj engangsydelse.
Hvert år findes Årets Bil i Danmark og Årets Brugtbil – og i samme genre kåres Årets Varebil. I 2025-kåringen er et meget varieret felt kogt ned til fem modeller.
XPeng G6 har kun været på markedet i Danmark siden august, men nu er den model forældet. I Kina har XPeng præsenteret en G6 med hurtigere opladning, designændringer og mere lækkert interiør.
Den nye udgave af Lexus’ luksus-SUV har fedt design, tonsvis af udstyr og en attraktiv pris. Men affjedringen og drivlinjen i plug-in hybriden hænger ikke sammen.
Elbiler er kommet for at blive! Det vælter ind med nye modeller på markedet i Danmark, og vi har lavet en liste med alle elbiler i Danmark i 2025 – inklusive priser og rækkevidde på de forskellige modeller.