november 22, 2019

Mig & min bil: Sørens Jeep har flere kræfter end Lamborghini Urus

707 hk, 868 Nm og en sprint til 100 km/t på niveau med Porsche 911 gør Søren til indehaver af Danmarks nok hurtigste Jeep. Se med og nyd lyden fra V8 med kompressor – husk at skrue op.

Video: Anders Berner | Tekst: Jacob Dalby / d. 22. november 2019

Det var et rent tilfælde, at Søren skulle blive indehaver af den kraftigste Jeep, nogensinde. Mest på grund af nyprisen på 2,5 millioner kroner er Grand Cherokee Trackhawk nemlig meget sjælden på de danske veje. Da Søren tilfældigt var forbi den lokale Jeep-forhandler stod den dér – og Søren var solgt.

Vi forstår ham godt for Grand Cherokee i Trackhawk-habit er vandvittig; Èn stor amerikansk muskel med 707 hk og knap 900 Nm, fra den 6,2-liters V8 med kompressor, sparker de 2,5 tons til 100 km/t på 3,7 sekunder. Det er hurtigere end den nye Porsche 911 Carrera.

TIL SALG: Se Grand Cherokee Trackhawk til salg på bilbasen

Derfor valgte Søren en Trackhawk

Søren var også ude og prøve Mercedes C-klasse AMG, men var ikke overbevist, fordi den ikke larmede mere end hans Ford Mustang. Skal det bare være hurtigt, er der også altid Tesla, men den giver ikke Søren smil på læben:

“Ja, Trackhawk giver et smil på læben, og det ved jeg, at Tesla ikke gør. Sådan en kedelig mandag morgen – og så trykke på startknappen på den der”

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Mere Mazda i den lille 2 Hybrid

Facelift af Mazda 2 Hybrid fjerner noget af ligheden med originalen, Toyota Yaris. Det mere Mazda-specifikke design kommer dog ikke med det nye og stærkere hybridsystem fra Yaris.

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Jacob Dalby

Med baggrund i motorsporten fylder biler med sportslige egenskaber det meste af Jacobs bevidsthed – både nye og brugte giver smil på læben.

Det siges i øvrigt, at Jacob kunne køre før han kunne gå, så interessen for biler startede tidligt. Interessen udviklede sig til passion og siden har arbejdet som motorjournalist på blandt andet Bil Magasinet fyldt det meste af de vågne timer.

Forbrugerstof og vejledning er også blandt Jacobs kernekompetencer og han er ikke ked af at fortælle dig, hvilken bil du skal købe næste gang.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS