Kender du disse 7 cowboy-tricks?

Kender du disse 7 cowboy-tricks?
19/03/2016 Ebbe Sommerlund

Nu kører rigtige cowboys ikke bil, men hvis de gjorde, så kunne de helt sikkert nogle tricks.Og da en cowboy sjældent smider om sig med penge, så er de alle gratis eller billige

20140427_145646-1

Her er 7 cowboy-tricks til brug på eget ansvar:

 

  1. Ingefær i køleren. Hvis din køler er utæt, så kan du blande to breve stødt ingefær i kølervandet, det blokerer nemlig lækagen for en stund. Desværre kan ingefæren også stoppe systemet til, så en større reparation og gennemskylning er påkrævet, men det virker som regel her og nu.
  2. Gaffatape fikser det. Hvis en dør ikke vil lukke, kofangeren er ved at falde af eller en rude er baldret, så kan en rulle gaffatape redde dagen.
  3. Ståltråd om udstødningen. Hvis bagpotten brækker halvt af, ville en rigtig cowboy bare brække den af eller binde den op med ståltråd.
  4. Tandpasta på forlygterne. Vi ved ikke, om cowboys børster tænder, men de har ikke noget problem med at polere matte forlygter blanke med tandpasta. Det virker. Brug voks bagefter til at forsegle.
  5. Aviser på forruden. Hvis en cowboy har insekter på forruden, så lægger han bare våde aviser på i en times tid, så er insektligene lige til at vaske af.
  6. Vinduesviskere. Hvis de tørrer dårligt, så hjælper det ofte at trække skidtet af dem med en mikrofiberklud.
  7. Nylonstrømpe som kilerem. Hvis der springer en kilerem, der fx trækker generatoren, så kan bilen ikke køre ret langt. Her kan du binde en nylonstrømpe stramt om remhjulene indtil du kan få sat en ny rem på.

Kender du et godt cowboy-trick, så del det med os herunder.