februar 3, 2016

Kevin har skrevet under med Renault i F1

Så er det officielt: Kevin Magnussen er igen en del af Formel 1-feltet – denne gang med en Renault-motor i ryggen.

Rygterne har været så konsistente og hårdnakkede, at udmeldingen fra pressemødet i Paris ikke er nogen overraskelse, men bare en lettelse. For det er set før at rygter blev brugt som forhandlingsteknik – noget Kevin selv har været ramt af, da Jenson Button twittede løs om F1-exit, men pludselig var i McLarens stald alligevel.

Årsagen til Kevins chance denne gang skal findes hos Pastor Maldonaldo, der har haft flere penge end talenter. Og når pengene forsvinder, så ved alle der har læst Fyrtøjet, hvad der sker, så forsvinder de venner man havde på grund af pengene også.

Hvilke summer der ligger bag Kevin Magnussens sæde ved vi ikke, men han har været støttet af mange gennem årene – blandt andet Anders Holch Povlsen – milliardæren fra Bestseller. Bilen bærer da også logoet fra Jack & Jones, så der er uden tvivl danske kroner i projektet.

Hos Renault bliver Kevin kollega med 25-årige Jolyon Palmer, der var testkører og havde 15 timer i bilen sidste år, mens Kevin sad over, han har så bare en hel sæson i bagagen. Det betyder, at der ikke er en klar første- og andenkører – i sidste ende er det resultaterne der tæller. Renault har mange års erfaring i F1, men hvor langt det bringer holdet vil kun tiden vise.

Vi kipper med flaget på BilBasen og glæder os til at se Kevin Magnussen i aktion i F1 igen.

Hvis du vil gøre som Kevin og køre Renault – så se udvalget her

Hvis det skal være lidt frækt og sportsligt, så er Renault Laguna Coupé en overset designperle. Se udvalget her.

 

Relaterede artikler:

Perle eller poleret pølse (En historie om en Renault Laguna)

 

 

Øverste billede af: Photosorensen / Shutterstock.com

Billede herunder: Renault Sport F1

Renault

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Gammel Hyundai lærer nye tricks

Hyundai i30 er et godt eksempel på en benzinbil, som betyder langt mindre, end den gjorde tidligere. Den er senest fornyet i 2016, og nu faceliftes den for anden gang.

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Ebbe Sommerlund

Nye biler kan være fine, men Ebbe Sommerlund sværger til de brugte af slagsen. Han vil nødig kaldes ekspert, men hans enorme viden er ikke til at tage fejl af, hvorfor han også er den primære drivkraft bag Bilbasens brevkasse.

Den motorjournalistiske baggrund har han fået hos blandt andre Bil Magasinet, V-Max og elbilmagasinet GO, hvilket har gjort ham til et omvandrende leksikon.

Ebbe er som sagt glad for brugte biler, og særligt de japanske af slagsen giver julelys i øjnene. Han er dog efterhånden blevet så voksen, at drengedrømmen af en toptunet Honda Civic er blevet erstattet af en fornuftig Renault Laguna.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS