Kevin har skrevet under med Renault i F1

Kevin har skrevet under med Renault i F1
03/02/2016 Ebbe Sommerlund

Så er det officielt: Kevin Magnussen er igen en del af Formel 1-feltet – denne gang med en Renault-motor i ryggen.

Rygterne har været så konsistente og hårdnakkede, at udmeldingen fra pressemødet i Paris ikke er nogen overraskelse, men bare en lettelse. For det er set før at rygter blev brugt som forhandlingsteknik – noget Kevin selv har været ramt af, da Jenson Button twittede løs om F1-exit, men pludselig var i McLarens stald alligevel.

Årsagen til Kevins chance denne gang skal findes hos Pastor Maldonaldo, der har haft flere penge end talenter. Og når pengene forsvinder, så ved alle der har læst Fyrtøjet, hvad der sker, så forsvinder de venner man havde på grund af pengene også.

Hvilke summer der ligger bag Kevin Magnussens sæde ved vi ikke, men han har været støttet af mange gennem årene – blandt andet Anders Holch Povlsen – milliardæren fra Bestseller. Bilen bærer da også logoet fra Jack & Jones, så der er uden tvivl danske kroner i projektet.

Hos Renault bliver Kevin kollega med 25-årige Jolyon Palmer, der var testkører og havde 15 timer i bilen sidste år, mens Kevin sad over, han har så bare en hel sæson i bagagen. Det betyder, at der ikke er en klar første- og andenkører – i sidste ende er det resultaterne der tæller. Renault har mange års erfaring i F1, men hvor langt det bringer holdet vil kun tiden vise.

Vi kipper med flaget på BilBasen og glæder os til at se Kevin Magnussen i aktion i F1 igen.

Hvis du vil gøre som Kevin og køre Renault – så se udvalget her

Hvis det skal være lidt frækt og sportsligt, så er Renault Laguna Coupé en overset designperle. Se udvalget her.

 

Relaterede artikler:

Perle eller poleret pølse (En historie om en Renault Laguna)

 

 

Øverste billede af: Photosorensen / Shutterstock.com

Billede herunder: Renault Sport F1

Renault