Kategorier
Video

Købt! Gæt om kap med Jeppe og Niels i første episode

I første episode af Købt! dyster Jeppe og Niels om at gætte prisen på en 3 år gammel bil. Er du bedre til at gætte end eksperterne?

Af: Jacob Dalby / d. 13. november 2020

I Bilbasens nye programserie dyster 24 bilforhandlere og eksperter i 12 programmer om hvem, der er bedst til at vurdere, hvad en bil er købt for. Og det er ikke nogen nem opgave, som eksperterne bliver sat på. Bilerne kan være handlet for år tilbage, og nogle af bilerne er ikke ligefrem i den klassiske kategori.

Gæt om kap og få indsigt i hvordan forhandlerne vurderer en bil, når Jeppe og Niels i første episode dyster om at gætte prisen på Citroën C1.

Deltagerne

Jeppe Laursen

Indehaver af Bilhuset Laursen

Jeppe fortæller:

Hovedparten af vores biler er 3-5 år gamle familiebiler med et lavt antal kørte kilometer på bagen, og da vi typisk sælger biler til op imod halvdelen af nyprisen, har du mulighed for at gøre en rigtig god forretning, når du foretager dit bilkøb hos os. Når du vælger os som din foretrukne bilforhandler i Køge, er du garanteret en brugt bil af højeste kvalitet.

Niels Johannesen

Indehaver af Niels Johannesen Automobiler

Niels fortæller:

Niels Johannesen Automobiler er en ung dynamisk bilforretning, hvor alle medarbejdere brænder for biler. Vi gør alt, hvad vi kan, for at give vores kunder en god oplevelse. Vi arbejder konstant på at gøre det ekstra, så vores kunder får en god fornemmelse, når de handler bil hos os. Vi mener nemlig, at den bedste reklame, man kan få, er mund til mund metoden. Jo mere goodwill, vi får af vores kunder, desto flere kunder får vi henvist til vores forretning. Kan det være bedre?

Vært

Trine Krastrup

Trine har været en del af bilbranchen siden hun kunne gå. Til at starte med i sin fars bilforretning i Vordingborg, der blandt andet solgte Mitsubishi, Skoda, Mercedes-Benz og Kia. Senere tog Trine styringen i forretningen som direktør i fire år for herefter at flytte til Australien og hjælpe en bilhandler med en mere europæisk tilgang til at drive bilforretning. Siden har Trine arbejdet med PR som PR Manager hos både Kia, Citroën DS og Mitsubishi.

I dag er Trine storyteller med sit eget univers, MsTory, hvor hun blandt andet hjælper de danske bilimportører med diverse arrangementer.

Bilen

Citroën C1 Sport 1,2

Modelår: 2017

Km: 44.000

Se flere Citroën C1 på Bilbasen

Af Jacob Dalby

Med baggrund i motorsporten fylder biler med sportslige egenskaber det meste af Jacobs bevidsthed – både nye og brugte giver smil på læben.

Det siges i øvrigt, at Jacob kunne køre før han kunne gå så interessen for biler startede tidligt. Interessen udviklede sig til passion og siden har arbejdet som motorjournalist på blandt andet Bil Magasinet fyldt det meste af de vågne timer.

Forbrugerstof og vejledning er også blandt Jacobs kernekompetencer og han er ikke ked af at fortælle dig, hvilken bil du skal købe næste gang.