fotovogn-politi
april 18, 2016

Kør hensynsfuldt: Forebyggende fartkontrol i denne uge

Uanset om du har hang til Ferrari eller Fiat, bør budskabet være det samme: Der skal være plads til alle i trafikken.

Rådet for Sikker Trafik har i efterhånden en årrække kørt kampagnen ’Sænk farten – en lille smule betyder en hel del’. Og netop som et led i den kampagne indsætter politiet i denne uge øget forebyggende fartkontrol på de danske veje.

LÆS OGSÅ De bedste cabrioleter til det danske vejr

fotovogn-politi

Vi ved fra tidligere debatter på vores Facebook, at politiets fartkontrol kan være et følsomt emne. Men for høj fart på landevejene koster liv. Dog er der godt nyt: Ifølge tal fra Rådet for Sikker Trafik er gennemsnitsfarten på de danske veje heldigvis faldende.

LÆS OGSÅ Tre firhjulstrækkere billigt til salg

Som bilentusiaster her hos Bilbasen støtter vi selvfølgelig op om kampagnen. En velmenende opfordring til alles vores med-billister: Fotovogne eller ej – husk nu den sunde fornuft inden nøglen sættes i tændingen. Det kan have uoverskuelige konsekvenser, hvis uheldet er ude.

BENZIN I BLODET Find biler med adaptiv fartpilot her

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram

TWITTER Følg Bilbasen på Twitter

 

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS