september 7, 2023

MG EHS PHEV med ny makeup koster 339.999 kr.

Det er udelukkende et kosmetisk facelift, MG EHS PHEV har været i gennem – konceptet er stadig masser af udstyr og 258 hk til en fornuftig pris.

TEKST Morten Bek FOTO PR

Plug-in hybriderne er ikke, hvad de har været. Interessen for elbiler har dæmpet interessen for plug-in hybrider i Danmark, og salget af de delvist elektriske biler er derfor skrumpet. Men det kan stadig være interessant at sælge plug-in hybrider til danskerne: Ford har i år, indtil 1. september, solgt næsten 3.000 Kuga PHEV.

Det var alligevel usikkert, om MG ville lancere den faceliftede EHS PHEV i Danmark, men det kinesiske mærke har forhandlet en fornuftig pris på plads på bilen. Den introduceres nu til en pris på 339.999 kr.

I modsætning til Kuga PHEV med en række udstyrslinjer, som EHS PHEV har som vigtigste konkurrent, er der kun et enkelt udstyrsniveau hos MG. Det er Luxury-versionen, hvor eneste tilvalg er farven på bilen – hvid er gratis, mens metalfarverne sort, grå, sølv, rød og blå koster 9.000 kr. Et ladekabel til 1.549 kr. fuldender konfigurationen.

What you see is what you get

Faceliftet giver EHS PHEV et helt nyt frontdesign med nye LED-lygter og en meget større grill, som gør den kinesiske model langt mere tidssvarende at se på. Om det er pænt, er op til øjnene, der ser. Og det øjnene ser, er den væsentlige fornyelse ved faceliftet, for teknikken i EHS PHEV er den samme som før.

En 1,5-liters turbomotor og en elmotor giver en systemydelse på 258 hk (Kuga PHEV har 225 hk), og en såkaldt elektrisk 10-trins automatisk gearkasse fordeler de kræfter på forhjulene. Den elektriske rækkevidde er ikke imponerende, men 52 kilometer er nok til de daglige gøremål.

Til 339.999 kr. er der udstyr i lange baner. LED-forlygter, 18″ alufælge, forbedret infotainmentsystem med hurtigere processor med 10,1″ touchscreen, navigation, digital instrumentering, panoramaglastag, adaptiv fartpilot, nøglefri betjening, 360 graders kamera, regnsensor, el-betjente forsæder, sædevarme og el-betjent bagklap.

Kuga PHEV starter lige nu på 314.900 kr. En Kuga PHEV Titanium X med panoramasoltag, som svarer til MG EHS PHEV Luxury, koster cirka 361.000 kr.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Morten Bek

Som uddannet journalist og med biler som en af de helt store interesser er Morten opvokset på flere af de helt store bilmedier — Bilmagasinet, Berlingske og Auto Bild.

Morten har også tidligere investeret sin tid i sit eget projekt, Biler.nu.

Morten elsker “almindelige” biler. Han vil meget gerne sidde bag rattet af en ny AMG, men han brænder lige så meget for at teste den seneste nye Seat Leon eller Peugeot 208.

Hos Bilbasen bruger han sin viden, analyseevner og sunde fornuft som nyhedsskribent, videojournalist og biltester.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS