Ny sportsvogns-bog til børn i alle aldre

Ny sportsvogns-bog til børn i alle aldre
10/11/2014 admin-bilbasen

En af kræfterne bag Bil Magasinet satte sig for at lave en børnebog om biler – det kom der en bog om sportsvogne ud af, som børn i alle aldre nu kan nyde

 

Steen Bachmann der til dagligt er web- og årbogsredaktør på Bil Magasinet har begået en bog, der skal introducere alverdens lækre sportsvogne til en gruppe af mennesker, som ikke nødvendigvis kender så meget til emnet i forvejen. Jeg har aldrig set en børnebog om biler på dansk i samme kvalitet som Bil Magasinet, og det er for galt. 50 Sportsvogne, som bogen hedder, begyndte som en børnebog, der skulle kunne læses højt for eller læses af en 7-årig dreng eller pige, men efterhånden som bogen blev til, udviklede den sig. Det endelige resultat er en fotobog illustreret af Danmarks bedste bilfotografer og med en lille ikke-nørdet historie om hver bil.” forklarer bogens forfatter Steen Bachmann.

 

Bogens titel 50 Sportsvogne byder ikke overraskende på en lækker gennemgang af 50 af verdens fedeste sportsvogne – fra Alfa romeo 4C til Zenvo ST1. Udover de flotte billeder, data og letlæselig tekst er alle siderne også krydret med sjove bonus-informationer om bilerne – de såkaldte ”bilnørden-tekster”. F.eks. kan man om Koenigsegg Agera HH læse, at manden bag den hurtige sportsvogn fik idéen til sportsvognen, efter han havde set den folkekære dukkefilm Bjergkøbing Grand Prix.

 

50 Sportsvogne, der let kendes ved den røde Ferrari F12 Berlinetta på forsiden, er med sine 112 sider en oplagt jule- eller kalendergave. Forlaget Carlsen står for trykken af den indbundne bog. Prisen er på 99 kr., og bogen forhandles i boghandler, stormagasiner, kiosker og på www.carlsen.dk.

corvettereader