april 17, 2023

Nyhed/video: Verdenspremiere på VW ID.7

Volkswagen har premiere på sit nye elektriske flagskib – ID.7. Den store model kommer med ny elmotor med 286 hk og rækkevidde op til 700 km.

TEKST Morten Bek FOTO PR VIDEO PR/Morten Bek

Bilbasen var inviteret til Spanien af Volkswagen

Det nye elektriske flagskib fra Volkswagen er nu pakket ud – ID.7 er taget ud af kamuflagen og er klar til at indtage verden som elektrisk topmodel.

Den store hatchback på næsten 5 meter i længden er elegant og bærer mange af designelementerne fra de øvrige ID-modeller, men den gemmer på helt ny teknologi, som i de kommende år vil brede sig til de andre ID-modeller: Ny elmotor med 286 hk og et nyt batteri på 86 kWh. Det er, i ID.7, nok til en rækkevidde omkring 700 kilometer.

LÆS OGSÅ | Første tur: ID.7 er Volkswagens nye luksusflyder med lang rækkevidde

Bilbasen har allerede mødt ID.7 og taget en første tur i elbilen, og vi har også haft lejlighed til at se nærmere på ID.7 uden den forvirrende kamuflage. Du kan se alle billederne af den nye Volkswagen i galleriet.

Du kan læse meget mere om ID.7 ved at følge linket herover – og herunder, i videoen, kan du komme med ind i ID.7 og ud at køre i den store VW. Bilen kommer til Danmark i efteråret 2023,


Brugte elbiler fra Volkswagen til salg på Bilbasen

Se flere brugte elbiler fra Volkswagen på Bilbasen

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Morten Bek

Som uddannet journalist og med biler som en af de helt store interesser er Morten opvokset på flere af de helt store bilmedier — Bilmagasinet, Berlingske og Auto Bild.

Morten har også tidligere investeret sin tid i sit eget projekt, Biler.nu.

Morten elsker “almindelige” biler. Han vil meget gerne sidde bag rattet af en ny AMG, men han brænder lige så meget for at teste den seneste nye Seat Leon eller Peugeot 208.

Hos Bilbasen bruger han sin viden, analyseevner og sunde fornuft som nyhedsskribent, videojournalist og biltester.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS