Kategorier
Forbrugerstof Nyheder

Nyt firma vil gøre leasingmodellen simplere

Det er ikke nogen hemmelighed, at de mange finansieringstilbud kan være lidt af en jungle. Der skal ej heller bruges adskillige minutter på Bilbasen.dk før det står klart, hvor mange veje, der egentlig kan føre til den liflige duft af ny bil. Men nu er der godt nyt til bilsøgende. Et helt nyt alternativ til de eksisterende købs- og leasingmodeller.

bilabonnement3

Den nye spiller på markedet hedder Bilabonnement. Og som navnet antyder, tilbyder de en abonnementsordning på deres biler. Præcis som man kender det fra ugeblade, mobilabonnementer og streamingtjenester. Det går i al sin enkelhed ud på, at man vælger en bil, der passer til ens behov og binder sig for tre måneder.

Leasing i alle afskygninger? Se udbuddet på Bilbasen.dk

Konceptet er bundet op på, at det skal være lettere og mere fleksibelt at anskaffe sig ny bil. Man kan som kunde frit skifte bil eller opsige abonnementet, når de tre måneder er gået. Der er ingen udbetaling, intet depositum og ingen gebyrer. Kun en månedlig ydelse, der afhænger af hvilken bil man vælger. Derudover er både kasko- og ansvarsforsikring inkluderet i prisen.

biabonnement1

Bliv klogere? Fordele og ulemper ved leasing

Indtil videre er udvalget af biler hos Bilabonnement ganske sparsomt. Der kan lige nu vælges imellem seks forskellige franskmænd. Sortimentet byder dog på et relativt bredt udvalg og der kan vælges både små 3-dørs bybiler og rummelige familiebiler. Bilabonnement har planer om at opgradere udvalget af biler løbende.

Har du ingen særlige præferencer, men blot brug for et køretøj uden forvirrende, administrative dikkedarer. Ja, så virker Bilabonnement altså som en ganske fornuftig løsning.

Biler hos Bilabonnement pr. 27/10 2016. Priser pr. måned i parentes

Citroën C3 BlueHDi 100 S&S Cool Comfort (2.795 kr/md)

Peugeot 208 Active 1.6 BlueHDi (2.795 kr/md)

Citroën C4 Cactus BlueHDi 100 S&S Cool Comfort (3.295 kr/md)

Citroën DS3 BlueHDi 100 S&S Style (3.495 kr/md)

Citroën C4 BlueHDi 100 S&S Complet (3.795 kr/md)

Citroën Grand C4 Picasso BlueHDi 120 S&S EAT6 Seduction (4.995 kr/md)

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram