Presse

Bilbasen.dk er Danmarks førende online markedsplads for køb og salg af biler.

Bilbasens vision er at gøre handlen med biler så enkel og simpel som mulig. Samtidig skal Bilbasen skabe den mest effektive kontakt mellem bilsælgeren og bilkøberen. På den baggrund udvikler vi vores platforme, hvad enten det er Bilbasens app’s eller hjemmesiden Bilbasen.dk.

Bilbasen stiller dataindsigter til rådighed for journalister og medier.

Kontakt venligst Jan Lang, ansvarlig for markedsindsigter og kommunikation.

e-mail: jan.lang@schibsted.com

Tlf. +4530177781

Kort om Schibsted Marketplaces

Schibsted Marketplaces er en familie af digitale brands med en stærk nordisk markedsposition. Millioner af brugere interagerer månedligt med Schibsted Marketplaces via vores online markedspladser, såsom DBA og Bilbasen, FINN i Norge, Blocket i Sverige og Oikotie i Finland.

Vi hjælper virksomheder og samarbejdspartnere med at vækste. Vores mission ’empowering people in their daily lives’ er rodfæstet i vores værdier fra vores mediearv og historik med modige forandringer. Vi ønsker at tilføre frygtløs forandring i et samfund bygget på tillid og transparens.

Se mere på Schibsted Marketplaces

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS