maj 8, 2023

God pris: Privatleasing af VW ID. Buzz til 4.999 kr.

Den elektriske humørspreder VW ID. Buzz fås nu på privatleasing til under 5.000 kr. om måneden med 10.000 km årligt i 4 år.

TEKST Morten Bek FOTO PR

Der er ingen elbil som Volkswagens nye ID. Buzz. Den er retro-smart, farverig, rummelig – en bil, der får smilene frem, når den ruller forbi. Men man skal finde mindst 489.995 kr., hvis man skal købe det elektriske Rugbrød, og det er en stor udskrivning for en typisk dansk familie.

Med et nyt tilbud på privatleasing kan ID. Buzz potentielt komme ud til flere danskere. Leasingtilbuddet gælder en lang kontrakt på 48 måneder – 4 år – som er et godt stykke over de typiske 36 måneder.

LÆS OGSÅ: VW ID. Buzz er Årets Bil i Danmark 2023

Det skal man ikke lade sig skræmme af, for bindingsperioden er kun 12 måneder. Det er positivt, at kontrakten løber så længe – hvis man bliver glad for bilen, har man et år mere end på de fleste andre kontrakter.

Priserne er rigtig fornuftige for ID. Buzz på privatleasing. De er faktisk så fornuftige for elbilen, at den kun er lidt dyrere end den mest basale ID.5 med 174 hk.

Samlede omkostninger efter 4 år: 255.547 kr.

Volkswagen tilbyder privatleasing af både basismodellen Life og den bedre udstyrede Style. Hvis man skal købe Style-udgaven, koster den 90.000 kr. mere end Life-udgaven, mens der på privatleasing er en forskel på 1.000 kr. om måneden.

ID. Buzz Life koster 4.999 kr. om måneden efter en engangsydelse på 14.995 kr. ID. Buzz Style koster 5.999 kr. om måneden, og engangsydelsen er også her 14.995 kr.

Efter 48 måneder har man lagt 255.547 kr. hos Volkswagen for Life-udgaven og 303.547 kr. for Style-udgaven.

LÆS OGSÅ: Test: VW ID.Buzz skal vælges for charmen

Den 48 måneder lange leasingkontrakt på ID. Buzz inkluderer 10.000 km årligt, som for nogle vil være i underkanten. VW giver også muligheden for 15.000, 20.000 og 25.000 kilometer årligt – i alt 15.000 kilometer årligt i ID. Buzz Life koster eksempelvis 400 kr. ekstra om måneden i forhold til de 10.000 kilometer.

Rækkevidde og udstyr i ID. Buzz

ID. Buzz har en rummelig kabine med fem sæder (en længere variant med mulighed for syv sæder er på vej), og elmotoren, som trækker på baghjulene, har en ydelse på 204 hk.

Batteriet har en anvendelig kapacitet på 77 kWh, og i basismodellen Life giver det en rækkevidde på 417 kilometer – i Style-udgaven er den lidt lavere med 409 kilometer. ID. Buzz kan lade med op til 170 kW ved en lynlader.

LÆS OGSÅ: Test: VW ID Buzz Cargo er en cool kassevogn

Går man efter Life-versionen, får man som standard bakkamera, adaptiv fartpilot, tyverialarm, nøglefri betjening, parkeringsassistent, infotainmentsystem med 10″ touchscreen, navigation, trådløs Apple CarPlay/Android Auto, trådløs mobilopladning, sædevarme, varme i forruden, 8 USB-C ladestik/-indgange, LED-forlygter og 19″ alufælge.

Style-versionen har 20″ alufælge, el-betjent bagklap, el-betjente skydedøre, infotainmentsystem med 12″ touchscreen, el-justerbare forsæder, matrix-LED-forlygter og udvidet stemningsbelysning.

ID. Buzz kan leveres fra fabrikken med to-farvet lakering, men i samarbejde med servicepartneren RTT tilbyder Volkswagen også foliering i et væld af farver (den blå-grå bil er folieret hos RTT) til 14.000 kr.

Volkswagens presseafdeling oplyser, at der er kort leveringstid på ID. Buzz – i mange tilfælde til omgående levering.


Brugte VW ID. Buzz til salg på Bilbasen

Se flere brugte VW ID. Buzz til salg på Bilbasen

9 ud af 10 kan spare i gennemsnit 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Morten Bek

Som uddannet journalist og med biler som en af de helt store interesser er Morten opvokset på flere af de helt store bilmedier — Bilmagasinet, Berlingske og Auto Bild.

Morten har også tidligere investeret sin tid i sit eget projekt, Biler.nu.

Morten elsker “almindelige” biler. Han vil meget gerne sidde bag rattet af en ny AMG, men han brænder lige så meget for at teste den seneste nye Seat Leon eller Peugeot 208.

Hos Bilbasen bruger han sin viden, analyseevner og sunde fornuft som nyhedsskribent, videojournalist og biltester.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS