Kategorier
Forbrugerstof

Sådan er 6 kendte danskere kørende til daglig

Oliver Bjerrehus: Renault Clio mk. II
oliver-bjerrehus

Til daglig kører Oliver rundt i en ramponeret Renault Clio mk. II. Selv fortæller han, at bilen har en meget karakteristisk lugt, efter at han glemt noget mad under førersædet, der fik lov at rådne.

Tom Kristensen: Audi R8
tom-kristensen

Le mans-vinderen kører til daglig rundt i en Audi R8. Bilen er en sponsorgave fra Audi, og står til daglig ved hans bopæl i Monaco.

Medina: Range Rover V8 alu
medina

Popstjernen købte sig dette pragteksemplar af en firehjulstrækker til sig selv i julegave sidste år. Bilen koster ca. 2,4 millioner kroner fra ny.

Thorkild Thyrring: Mercedes SLK 55 AMG
thorkild-thyrring

Thorkild Thyrring er nok den racerkører i Danmark, der har afprøvet flest forskellige bilmærker. I dag holder han sig til tysk kvalitet i form af sin Mercedes SLK 55 AMG.

Mikkel Kessler: Audi Q7
mikkel-kessler

Mesterbokseren, der både har leaset og lejet biler og har fem biler i sin samling, er til dagligt kørende i den store firehjulstrækker fra tyske Audi. Priserne på en Q7 starter fra ca. 1 million kroner.

Rasmus Seebach : Opel Corsa
rasmus-seebach

Den uhyre succesfulde musiker, der for kort tid siden fik kørekort, har indgået et samarbejde med Opel, hvor han bl.a. optræder i deres kundemagasin. Derfor giver det også god mening, at han til daglig kører rundt i en ny Opel Corsa.