oktober 9, 2013

Sådan er 6 kendte danskere kørende til daglig

Oliver Bjerrehus: Renault Clio mk. II
oliver-bjerrehus

Til daglig kører Oliver rundt i en ramponeret Renault Clio mk. II. Selv fortæller han, at bilen har en meget karakteristisk lugt, efter at han glemt noget mad under førersædet, der fik lov at rådne.

Tom Kristensen: Audi R8
tom-kristensen

Le mans-vinderen kører til daglig rundt i en Audi R8. Bilen er en sponsorgave fra Audi, og står til daglig ved hans bopæl i Monaco.

Medina: Range Rover V8 alu
medina

Popstjernen købte sig dette pragteksemplar af en firehjulstrækker til sig selv i julegave sidste år. Bilen koster ca. 2,4 millioner kroner fra ny.

Thorkild Thyrring: Mercedes SLK 55 AMG
thorkild-thyrring

Thorkild Thyrring er nok den racerkører i Danmark, der har afprøvet flest forskellige bilmærker. I dag holder han sig til tysk kvalitet i form af sin Mercedes SLK 55 AMG.

Mikkel Kessler: Audi Q7
mikkel-kessler

Mesterbokseren, der både har leaset og lejet biler og har fem biler i sin samling, er til dagligt kørende i den store firehjulstrækker fra tyske Audi. Priserne på en Q7 starter fra ca. 1 million kroner.

Rasmus Seebach : Opel Corsa
rasmus-seebach

Den uhyre succesfulde musiker, der for kort tid siden fik kørekort, har indgået et samarbejde med Opel, hvor han bl.a. optræder i deres kundemagasin. Derfor giver det også god mening, at han til daglig kører rundt i en ny Opel Corsa.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS