Scor kassen: Sådan sælger du nemt og hurtigt din brugte bil

Scor kassen: Sådan sælger du nemt og hurtigt din brugte bil
03/04/2017 Kristoffer Dahy Ernst

Efterspørgslen på nyere brugte biler er historisk høj. Det betyder, at der lige nu er rigtig gode priser at hente, hvis du overvejer at sælge. Hos Bilbasen har vi gjort det nemt og bekvemt at komme i gang. Uanset om du ønsker et hurtigt salg eller den helt rigtige pris.

Der er rigtig godt gang i brugtbils-butikken. I første kvartal af 2017 blev der på landsplan solgt over 135.000 brugte biler. Et bevis på, at det kollektive salg af brugte biler fortsat er på himmelfart. Det samme kan siges om priserne, der taktfast følger stigningen i efterspørgslen.

 

Bilbasen.dk

Bilbasen tilbyder to forskellige salgsmuligheder alt efter dit behov. Du kan gøre som de fleste brugtbilssælgere og benytte dig af vores klassiske salgskanal på bilbasen.dk, hvor du på ganske få minutter kan oprette en detaljeret annonce. Det har aldrig været nemmere, og det kan gøres foran computeren eller via Bilbasens populære app til smartphones.

BILBASEN Opret din annonce med det samme

Du indtaster blot registreringsnummeret, og så hentes stamoplysningerne på din bil automatisk. Det eneste du skal gøre er at tage en håndfuld retvisende billeder af din bil og tilføje detaljer som antal kørte kilometer, ekstraudstyr og lignende

Se hvor hurtigt du opretter en salgsannonce i videoen herunder.

 

 

Xpress Bilsalg

Har du behov for at komme af med din brugte bil her og nu, så bør du overveje Xpress Bilsalg. Her udbyder og auktionerer vi din bil blandt mere end 3000 godkendte forhandlere, og det kan tage helt ned til 24 timer at opnå et salg. Mindsteprisen bestemmer du naturligvis helt selv. Har du i forvejen en almindelig annonce på Bilbasen, kan du nemt overføre den, inklusive alle oplysninger, til Xpress Bilsalg.

Er du i tvivl om, hvad der fungerer bedst for dig? Hør mere om fordelene ved Xpress Bilsalg nedenfor. Du kan også oprette en annonce lige her.

 

 

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram