april 3, 2017

Scor kassen: Sådan sælger du nemt og hurtigt din brugte bil

Efterspørgslen på nyere brugte biler er historisk høj. Det betyder, at der lige nu er rigtig gode priser at hente, hvis du overvejer at sælge. Hos Bilbasen har vi gjort det nemt og bekvemt at komme i gang. Uanset om du ønsker et hurtigt salg eller den helt rigtige pris.

Der er rigtig godt gang i brugtbils-butikken. I første kvartal af 2017 blev der på landsplan solgt over 135.000 brugte biler. Et bevis på, at det kollektive salg af brugte biler fortsat er på himmelfart. Det samme kan siges om priserne, der taktfast følger stigningen i efterspørgslen.

Sådan sælger du hurtigt din bil på Bilbasen.dk

Bilbasen tilbyder to forskellige salgsmuligheder alt efter dit behov. Du kan gøre som de fleste brugtbilssælgere og benytte dig af vores klassiske salgskanal på bilbasen.dk, hvor du på ganske få minutter kan oprette en detaljeret annonce. Det har aldrig været nemmere, og det kan gøres foran computeren eller via Bilbasens populære app til smartphones.

BILBASEN: Opret din annonce med det samme

Du indtaster blot registreringsnummeret, og så hentes stamoplysningerne på din bil automatisk. Det eneste du skal gøre er at tage en håndfuld retvisende billeder af din bil og tilføje detaljer som antal kørte kilometer, ekstraudstyr og lignende

Se hvor hurtigt du opretter en salgsannonce i videoen herunder.

 

 

Xpress Bilsalg

Har du behov for at komme af med din brugte bil her og nu, så bør du overveje Xpress Bilsalg. Her udbydes din bil på auktion til mere end 4.000 godkendte forhandlere, og din bil kan være solgt på bare 24 timer. Mindsteprisen bestemmer du naturligvis helt selv. Du kan læse mere om Xpress Bilsalg og tilmelde din bil til auktionen her.

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS