Kategorier
Video

Se Bilbasens videoer med test og tips til nye og brugte biler

Herunder kan du se vores videoer. Du må meget gerne abonnere på vores Youtube-kanal, så får du besked, når der kommer nyt.

Volvo V60 Polestar 367 hk

Det er lidt af et blålyn. For en kort bemærkning var den faktisk hurtigste sedan på Nürburgrings Nordsløjfe, selvom Volvo ikke pralede med det. Anders Berner er også ret begejstret på nær en enkelt ting – tag med på en lille tur i den vilde Volvo.

BMW i8 vs Porsche 911 Carrera S

Den er lidt speciel BMW i8. Den koster som en superbil, men har kun en 1,5 liters motor. Nå ja, og så to elmotorer. Dækkene er smalle, og en del af motorlyden kommer fra højttalerne. Er det bare fake eller er det fedt? Anders Berner giver dig dommen.

BMW 530d 2017

Anders Berner har testet den nye BMW 5-serie. Her er hans liste med positive og negative ting ved den nye firmabil fra Bayern.

Hummer H1 til salg på Bilbasen

Ebbe Sommerlund tager på tur i den legendariske offroader med centralstyring af lufttryk og kroge til helikoptertransport.

Årets Brugtbil i 2017  er Ford C-MAX 2010-2015

Juryen og Bilbasens brugere har talt: Ford C-MAX er suveræn vinder af titlen som Årets Brugtbil 2017. Høj pålidelighed, gode køreegenskaber og stærke motorer parret med et praktisk karosseri sikrede C-MAX Sejren.

VW Golf 2017 Facelift

Anders Berner ser på den faceliftede VW Golf, der har fået nye motorer og et bedre infotainment-system.

Nissan Micra udfordrer i Polo-klassen

Den er alt det forgængeren ikke var – den nye Nissan Micra er fed og har nogle gode detaljer. Anders Berner savner bare én ting

Få mere plads i bilen – udvid bagagepladsen

Har du kun sjældent brug for mere plads, så viser Anders dig den nemme måde at ‘bygge til’ på bilen.

Forny dine måtter til ingen penge

Ebbe viser et nemt og næsten gratis trick, der forvandler gamle bilmåtter til nye – næsten

 

Se alle vores videoer:

Følg os på Youtube – og abonnér, hvis du vil have besked, når vi laver nye videoer

Følg Bilbasen på Facebook

 

 

 

Af Ebbe Sommerlund

Nye biler kan være fine, men Ebbe Sommerlund sværger til de brugte af slagsen. Han vil nødig kaldes ekspert, men hans enorme viden er ikke til at tage fejl af, hvorfor han også er den primære drivkraft bag Bilbasens brevkasse.

Den motorjournalistiske baggrund har han fået hos blandt andre Bil Magasinet, V-Max og elbilmagasinet GO, hvilket har gjort ham til et omvandrende leksikon.

Ebbe er som sagt glad for brugte biler, og særligt de japanske af slagsen giver julelys i øjnene. Han er dog efterhånden blevet så voksen, at drengedrømmen af en toptunet Honda Civic er blevet erstattet af en fornuftig Renault Laguna.