Tesla Model S har fået en ansigtsløftning

Tesla Model S har fået en ansigtsløftning
14/04/2016 admin-bilbasen

Det har handlet om Tesla Model 3 siden lanceringen den 1. april. Og nu er der atter nyt fra Tesla-lejren, og denne gang er det storebror Model S, der er i fokus. Det er blevet tid til et ansigtsløft, og Model S har fået kærlig behandling både udenpå og indeni. Og det er de visionære elbil-fanatikere sluppet hæderligt fra.

LÆS OGSÅ Så meget kommer Tesla 3 til at koste i Danmark

kqbq2zs0xe0cafi1l8tb

På designet er det små justeringer, der er tale om, men lidt har så afgjort også ret. Mest bemærkelsesværdigt er det, at den faceliftede Model S kommer uden kølergrill. Det giver elbilernes konge et mere barskt udtryk, der bestemt klæder den. Derudover er der sket mindre ændringer ved for- og baglygter.

LÆS OGSÅ Tesla Model 3: Sådan ser den ud

oxbornutkv3kxmovw2qs

Er det pågældende facelift så en indikator for udseendet på fremtidens Tesla’er? Det ser i al fald ud til, at Elon Musk og designteamet er ganske begejstrede for det kølergrills-løse udtryk de lancerede sammen med SUV’en Tesla Model X i september 2015 og senest Model 3.

xvfbawwtnjbaql3vmk6m

Teknisk er der også blevet plads til forbedringer. HEPA luft filtreret, der også blev lanceret i forbindelse med Model X, er også en del af det nye facelift. Ligeså det omdiskuterede Bioweapon Defence Mode, der ifølge Tesla, kort sagt, holder udefrakommende, skadelige partikler ude af kabinen.

BILBASEN Køb din egen Tesla i dag

Prisen har også fået et lille nøk opad. Standardversionen af 70D har nu et prisskilt på 859.000, mens 90D koster 1.000.000. Begge priser er inklusiv moms og registreringsafgift.

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram

TWITTER Følg Bilbasen på Twitter