Kategorier
Test og anmeldelser Video

TV: Vi kører Volvo XC40 og møder en kendis på spanden

Volvo XC40 er lillebror til XC60 og er baseret på samme platform i en forkortet udgave. Her kan du opleve den smarte svensker i selskab med Anders Berner.

“Hvad fa’en… Er det ikke?” Jo, den er god nok. Ham børnebogsforfatteren, der også er kendt fra TV, er pludselig landet på en øde, spansk landevej.

LÆS OGSÅ: Voldsom Volvo: S60R er en hård hund med 300 hk

Heldigvis er Anders Berner en flink fyr, så han hjælper den nødstedte kendis, og i sidste ende sætter Anders sikker pris på, at han fik lige netop Christian Grau som passager.

Denne video er sponsoreret af Telia Sense Car. Det er en lille enhed, du kan montere i din bil og få et væld af smarte funktioner. Læse mere om Telia Sense lige her: Telia Sense Car.

Volvo XC40: Priser og udstyr i Danmark

Volvo XC40 fås i første omgang koster fra 455.395 kr., hvis du vil have diesel-versionen med 190 hk, der klarer 20 km/l.

Er du mere til en Volvo XC40 med benzinmotor, skal du som minimum slippe 490.095 kr., men så får du også 247 hestekræfter under motorhjelmen. Benzinudgaven klarer teoretisk set 14,1 km/l.

Begge modeller har fire cylindre, firehjulstræk og en 8-trins automatgearkasse.

Af Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.