Kategorier
Forbrugerstof

Top 5: Elbiler du skal holde øje med i andet halvår af 2021

En række nye, interessante elbiler bliver lanceret på det danske marked i løbet af efteråret 2021. Læs her om nogle af de mest spændende modeller, og se hvornår de forventes at blive sat til salg hos danske forhandlere.

Af: Bilbasen Blog / d. 17. juni 2021

I løbet af 2020 tog salget af elbiler på det danske marked fart på, og tendensen er fortsat i 2021. I april 2021 var hver fjerde nye solgte bil eksempelvis en elbil eller plugin-hybridbil, viser en opgørelse fra De Danske Bilimportører.

De danske bilister, som overvejer at købe en elbil, har god grund til at se frem mod efteråret 2021. I løbet af september, oktober og november bliver en række nye og spændende elbiler lanceret hos danske forhandlere. Modeller som både i forhold til deres køremæssige kvaliteter, komfort, design og pris gør det endnu mere interessant at blive elbilejer.

Elbiler du skal holde øje i andet halvår af 2021

Her får du en liste over de fem mest interessante nye elbiler, der bliver lanceret hos danske bilforhandlere i løbet af efteråret 2021:

1. Polestar 2

Hvorfor du skal holde øje med denne elbil: Den kinesiske Geely-koncern har i løbet af de seneste år lanceret Polestar som et nyt bilmærke inden for elbiler. Modellen Polestar 2 er debuten på det danske marked, og elbilen har allerede høstet rosende ord fra anmelderne, som især er begejstrede for køreegenskaberne og kabinens indretning.

Netop præsenteret i dansk handel.

Startpris: 449.000 kr.

Læs mere om Polestar 2

2. Dacia Spring

Hvorfor du skal holde øje med denne elbil: Elbilen fra rumænske Dacia markedsføres som den billigste elbil på markedet. Og måske er der noget om snakken: Startprisen forventes at ligge omkring 128.990 kr. Dacia Spring er en bemærkelsesværdigt billig elbil, men har til gengæld ikke fået rosende ord med vejen fra anmelderne.

Forventes i dansk handel fra efteråret 2021

Startpris: 128.990 kr.

Læs mere om Dacia Spring

3. MG Marvel R

Hvorfor skal du holde øje med denne elbil: Endnu en elbil fra en kinesisk producent denne gang MG, som første gang i 2020 lancerede en elbil i Danmark. Nu er de klar med en ny model: Marvel R. En mellemstor SUV med en ladetid op til 80 pct. på bare 30 minutter og en rækkevidde omkring 400 kilometer. MG Marvel R kunne være et bud på en elektrisk familiebil.

Forventes i dansk handel fra efteråret 2021

Forventet startpris: Intet officielt, men spekuleres i en startpris omkring 300.000 kr.

Læs mere om MG Marvel R

4. Kia EV6

Hvorfor skal du holde øje med denne elbil: Langtidsholdbar model fra KIA som skulle være i stand til at køre op til 510 kilometer på en opladning og på bare fem minutter lade op til 100 kilometers kørsel. En elbil som burde være i stand til at opfylde de fleste bilisters kørebehov i forhold til rækkevidde. Friskt design og bagagerum på 520 liter gør Kia EV6 til et godt bud på den moderne, elektriske allround-bil.

Forventes i dansk handel fra oktober 2021

Forventet startpris: Fra 324.900 kr.

Læs mere om Kia EV6

5. Lexus UX

Hvor skal du holde øje med denne elbil: Det japanske luksusmærke Lexus er parat til at gøre sit comeback på det danske marked efter otte års fravær. Det sker blandt andet med modellen UX, en elektrisk luksus crossover. Lexus er generelt kendt for sin høje kundetilfredshed, og UX vil helt sikkert også friste mange danskere med sit design og sin rummelighed og køreegenskaber. Den næste luksus-elbil til danskerne.

Forventes i dansk fra handel fra efteråret 2021

Forventet startpris: Ukendt, men forventeligt i den høje ende