4×4: Tre sjove og billige til salg lige nu

4×4: Tre sjove og billige til salg lige nu
15/04/2016 admin-bilbasen

De fungerer fint på asfalt, men kommer først rigtig til deres ret, når der er mudder eller sne. Både i helt små og helt store størrelser imponerer de med gode køreegenskaber i terræn. Vi har fundet de tre sjoveste 4×4 til salg på Bilbasen lige nu, hvor prisen er rigtig fornuftig. Spænd sikkerhedsselen.

 

Land Rover Serie IIa, 2,2 4d

landroverserie11

Det er ikke hver dag, en terrængående engelsk militærambulance kommer til salg på Bilbasen. Det er ikke desto mindre tilfældet her. Denne Land Rover Serie IIa fra 1968 har gået 75.000 km., er nysynet, på hvide plader og godkendt til otte personer. Billig i både vægtafgift og forsikring. Du må hellere få tilmeldt dig det førstehjælpskursus, hvis den skal være din.

Se den her


 

Lada Niva 1,6 4×4 3d

ladaniva

Vi ved det godt. Lada har ikke ligefrem det bedste ry, og det russiske bilmærke er tit hensat til rollen som punchline i vittigheder. Men på den anden side: Det er sjældent, du kan blive ejer af en 4×4 for under 15.000. Kilometertallet er endda hæderligt. Køreegenskaberne tør vi ikke udtale os om, men ifølge sælger kan den både starte og køre. Så er vi da i gang!

Se den her


 

Suzuki Jimny 1,3 JLX 4×4 3d

jimny

Vi garanterer gerne, at den ingen kapløb vinder. Og har 1,3L motoren endnu ikke skræmt dig væk, så er Jimny’en et ganske udemærket bud på en prisvenlig og pålidelig 4×4. Det pågældende eksemplar har end ikke rundet 100.000 km, så der er masser af liv tilbage i den lille firehjulstrækker. Til prisen får du 85hk, 140 km/t på toppen og 4 cylindre. Giv den gas!

Se den her

 

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram

TWITTER Følg Bilbasen på Twitter