Kategorier
Nyheder

Verdens bedste bil

For nylig kårede det uafhængige forbrugermagasin Consumer Reports verdens bedste bil. Og med 99 ud af 100 point nåede Tesla Model S, verdens første elektriske luksussedan, den højeste score nogensinde. Og det endda selvom, den blev bedømt på samme præmisser som biler med forbrændingsmotorer.

”Model S kombinerer egenskaber som miljøhensyn med luksusbilens støjsvage kørsel og komfort, samt sportsvognens hurtige acceleration, køreegenskaber og bremser. Den er komfortabel og stille som en luksusbil, men mere energieffektiv end de bedste hybridbiler,” fortæller Jake Fisher, som er ansvarlig for biltest på Consumer Reports.

Tesla Model S har plads til op til syv personer, accelererer fra 0-100 km/t. på 4.4 sek. og har en rækkevidde på 500 km. Prisen, afhængigt af udstyr, starter ved 563.000 kr. På trods af den høje pris, går det faktisk rigtig godt for den lækre elbil. De første S-modeller er leveret til kunderne og de har haft positive resultater de første kvartaler i år. Også i Danmark bliver der bakket op om den miljøvenlige bil. Og det af ingen ringere end vores egen klimaminister, Martin Lidegaard, som har bestilt Tesla S som ministerbil. Selvfølgelig i farven grøn.

 Hvem er Tesla Motors?

Tesla Motors udvikler elbiler og elbilsteknologi. Teslas mål er at accelerere verdens transition til elektrisk mobilitetstransport med et fuldt sortiment af stadig billigere elektriske biler. Firmaet med base i Californien designer og fremstiller elektriske biler samt elektriske motorer og komponenter til partnere som Toyota og Daimler. Tesla har leveret næsten 10.000 elektriske biler til kunder i 31 lande.

Kunne du finde på at udskifte din benzindrevne bil med en el-bil?

Følg os på Facebook og Google + og se flere nyheder og debatter.