Kategorier
Forbrugerstof Video

Video: Bendtner til grin i ny genial Opel-reklame

Det kan godt være, Nicklas Bendtner får begrænset med spilletid, men nu viser den tidligere danske landsholdsspiller, at han stadig formår at tiltrække sig opmærksomhed på andre måder. I en atypisk video agerer han nu reklameresøjle for Opel i Danmark. Se den her.

Af: Esben Skrumsager / d. 21. oktober 2019

I rollen som angriber for klubber som Arsenal, Juventus og Wolfsburg samt mangeårig mand i spidsen på det danske fodboldlandshold har Nicklas Bendtner haft en karriere, som de fleste små drenge trods alt kun kan drømme om. Det er dog ikke alene evnerne med en bold, der har givet den danske fodboldspiller opmærksomhed i befolkningen og spalteplads i medierne.

Vold og spirituskørsel har blandt andet trukket overskrifter. Eksempelvis mistede han i 2013 retten til at køre bil i tre år efter at være blevet snuppet bag rattet i København med en promille på 1,74. Det kostede ham desuden en bøde på over 800.000 kroner. Nicklas Bendtner har altså gang på gang rodet sig ud i problemer, der har fjernet fokus fra spillet på banen, og man fornærmer ham vist ikke ved at sige, at han ikke altid har været lige fornuftig.

SE OGSÅ | Zlatan i ny reklame: Der er kun en konge af Sverige

Netop den farverige og til tider problematiske historik omfavnes nu på genial vis i en ny reklame for Opel i Danmark. Her tager Nicklas Bendtner nemlig solid gas på sig selv og sin personlighed ved at vade ind hos en bilforhandler og bede om en Opel. Det er i sig selv en smule komisk, men forhandlerens reaktion sætter for alvor trumf på.

Du kan se resultatet i denne video, som Opel selv har delt på Facebook:

https://www.facebook.com/opeldanmark/videos/700820283747085/

Ironi kan være godt, men selvironi er ofte dobbelt så godt. Det er Nicklas Bendtner i hvert fald et glimrende eksempel på med ovenstående video.

Hvis drømmen om en Opel skal gå i opfyldelse for Bendtner, findes der heldigvis et alternativ. På Bilbasen er der nemlig næsten 2.500 Opel-modeller til salg, så det skulle være muligt at finde et passende eksemplar. Dem kan både han og du udforske lige her: Søg efter Opel på Bilbasen.

SE OGSÅ | Video: Slidt Honda eksploderer i værdi efter denne geniale reklame

Af Esben Skrumsager

Bilnyheder fra ind- og udland samt tests af nye biler med fokus på praktiske egenskaber for familien er Esben Skrumsagers fokusområder.

Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik.

Esben har en forkærlighed for de tyske bilmærker. Porsche er blandt favoritterne, og privat fragter han familien rundt i en BMW 3-serie fra 2014 (F31). Når vejret tillader det, foretrækker han dog ofte sin motorcykel.