april 20, 2023

3 børn – 3 barnestole – Hvad gør du?

Det kan være en større udfordring at få plads til tre barnestole på bagsædet. Se med, når Berner kommer med tips til at få plads til tre småbørn i bilen.

Video: Anders Berner

Hverdagen med tre småbørn er udfordrende i sig selv og det bliver ikke nemmere, når de skal fragtes i hver sin barnestol i én bil. Det er nemlig de færreste biler, der har plads til tre barnestole på bagsæderne. Men det er der heldigvis råd for.

SE OGSÅ | VIDEO: Giver dieselbilen overhovedet mening længere?

Én af de biltyper, der har plads til tre barnestole, er biler med tre sæderækker – men også her er der udfordringer. Se med, når Anders Berner kommer med tips og tricks til, hvordan du får plads til tre barnestole. Og det gælder både store og små biler.

Er MPV løsningen?

MPV står for Multi Purpose Vehicle og dækker over de biler, der lige er en tand større end en stationcar, men stadigvæk mindre end en minibus.

Der findes flere forskellige MPV’er. Heriblandt Peugeot 5008, Volkswagen Touran, Renault Espace og Citroën Grand C4 Picasso.

SE OGSÅ | Video: Undgå at handle med kontanter

Fælles for dem alle er, at de har tre sæderækker. Det betyder, at du kan have to barnestole på den midterste sæderække og den sidste på et af sæderne på den bagerste sæderække. Udfordringen med tre sæderækker er dog, at bagagerummet bliver ret begrænset og sikkerheden på den bagerste sæderække, der er ret tæt på bagklappen, er heller ikke i top.

Tre barnestole i en Fiat 500?

Vil du helst undgå de store MPV’er findes der faktisk et alternativ. Navnet er Multimac og det er et britisk firma, der har specialiseret sig i barnestole til bagsædet. Fremfor at være separate barnestole, laver Multimac en hel række med plads til børn, som man nemt kan installere på bagsædet af sin bil og derfor ikke behøver en tredje sæderække.

SE OGSÅ | Video: Tag fede billeder til salgsannoncen

Det smarte ved Multimac er, at den udnytter alt pladsen på bagsædet. Det betyder, at du kan få plads til tre børn i mindre biler som Fiat 500, Volkswagen Up eller en Ford Ka.

Multimac har desuden udviklet en barnestol-række, hvori der kan sidde fire børn, så man rigtigt kan have familien med.

9 ud af 10 kan i gennemsnit spare 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Andre fandt dette interresant

BMW iX1 sniger sig ned på 395.000 kr.

Den elektriske iX1 – og søstermodellen iX2 – er faldet 25.000 kr. Med priser fra 395.000 kr. står elbilerne bedre i et marked med hård konkurrence, men der er stadig plads til forbedringer.

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS