maj 16, 2023

Video: Gør det selv – Slip af med pletten på sædet

Pletter og andet snavs finder ofte vej til bilsædet, men hvordan fjerner du de trælse plamage? Det har Anders Berner et par tricks til.

Video: Anders Berner

Er kaffen skvulpet over eller sodavanden spildt på sæderne? Alt andet lige har du været uheldig, at få en plet på bilsædet og nu vil du gerne have den væk.

Hvad gør du når uheldet er ude? Og behøver man alverdens produkter for at fjerne pletten?

LÆS OGSÅ | Bilen stinker – fjern lugten og tjen penge

Berner har et par tricks, og det indebærer kun få remedier og gængse ting, de fleste har i husholdningen. Se med, når Berner viser, hvordan man nemt og hurtigt fjerner de trælse pletter.

De 5 nemme trin

Det kræver ikke meget mere fire remedier og tekstilrens for at få den irriterende plet væk:

  1. Støvsuger
  2. Tekstilrens
  3. Klud eller svamp
  4. Viskestykker, der ikke afgiver farve
  5. En spand med vand

Fremgangsmåden er meget simpel:

  • Støvsug først det grove snavs op og påfør derefter en god mængde tekstilrens.
  • Det handler om at få arbejdet midlet godt ind i stoffet, så man kan få snavset ud.
  • Lad det sidde og arbejde lidt. Tør derefter godt af med et rent viskestykke. Pres ind så snavset overføres fra sædet til kluden.
  • Rens efter med vand og en klud eller en svamp for at få det sidste tekstilrens af.
  • Lad nu det rensede område tørre.

Når området er tørret burde du se positive resultater.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS