ElbilerForbrugerstofGuideVideo

VIDEO: Leasing af elbil er oplagt

Af i Elbiler, Forbrugerstof, Guide, Video
Skal du for første gang skifte til en elbil, så giver det god mening at teste konceptet med en bil på privatleasing.

Af: Morten Bek  / d. 7. september 2021

Elektrificeringen af bilerne har for alvor taget fart, og det får mange til at overveje, om den næste bil skal være en elbil. Det er en stor overvejelse. Ikke kun fordi man skal tænke på ladeløsninger og rækkevidde, men også fordi den teknologiske udvikling går voldsomt hurtigt.

LÆS OGSÅ | Se alle elbiler i Danmark samt rækkevidde og pris

Det kan derfor være en god idé at overveje, om den første elbil skal privatleases og ikke købes. På den måde er der mulighed for at teste, hvad det egentlig vil sige at bruge og leve med en fuldelektrisk bil – uden at man hænger på at skulle sælge den, hvis det viser sig, at en elbil alligevel ikke passer ind.

I Bilbasen Guide ser vi nærmere på privatleasing af elbil, og du får fem bud på elbiler, som giver god mening på privatleasing.

Leasing af elbil

Hvor tit kører du lange ture på motorvej meget af vejen? Har du plads til en ladeboks, eller er du nødt til at lade ved offentlige ladestandere? Hvor hurtigt vil du gerne lade op? Spørgsmålene omkring elbiler kan være mange, og de færreste af os kan trække på mange års erfaring med elbilsejerskab.

SE OGSÅ | Fordele og ulemper ved elbiler

Elbiler er i dag noget af det mest omdiskuterede i bilbranchen, og den grønne omstilling ruller med en hidtil uset fart. Men elbilen er langt fra stadig for alle. Spørgsmål om lademuligheder og rækkevidde har man god grund til at se kritisk på.

For de fleste er det altså helt nyt, det med at køre elbil. Kan det i det hele taget fungere? Fordi det kan være svært at vide på forhånd, er det oplagt at privatlease den første elbil frem for at købe den. På den måde kan du teste, om en elbil passer til dit kørselsbehov.

En anden rigtig god grund til at tage elbilen på privatleasing er udviklingen. Den går så hurtigt, at en elbil, som er helt ny her i 2021, om få år kan virke forældet – rækkevidde, batteriets opbygning og ladehastigheden er bare nogle af de ting, som hurtigt kan ændre sig.

Om forfatteren

Morten Bek

Morten har testet langt over 1.000 nye biler. Mens superbiler med 700 hk kan være meget sjove, så er hans passion de biler, danskerne rent faktisk køber og bruger til dagligt.