september 22, 2016

Video: Så meget rummer en VW Caddy Maxi

Har du en familie med flere end to børn, har du formentlig for længst forkastet drømmen om den lille sportsvogn, og i stedet parkeret en superpraktisk familiecontainer i garagen.

Og det forstår vi godt. Der er nemlig ikke noget som plads. God plads. Ingen holder af at sidde klemt, og hvis man først har taget skridtet op i det helt store og rummelige biler, er der ingen vej tilbage: Alt andet vil føles klaustrofobisk, når du først har prøvet bilernes version af en balsal.

BILBASEN Find din egen VW Caddy Maxi her

Vi vil selvfølgelig gerne hylde de store biler, og derfor har vi lavet denne video, der viser hvor meget, en VW Caddy Maxi rent faktisk rummer. Og tjek lige det omfang af tasker, udstyr og ikke mindst børn, som familien Bücking Rasmussen tager med på tur. Det svarer jo til en middelstor polarekspedition.

Der findes masser af biler, der kan opfylde ægte storfamiliers pladsbehov. Måske det store udbud endda kan få indflydelse på fødselsraten, når danskerne opdager, at udvalget ligesom bilerne er omfattende?

Se videoen her:

Hvis du selv er på udkig efter en stor bil, skal du tjekke fem biler, der er store nok til tre børn. Du kan selvfølgelig også bare gå helt op i niveau og søge blandt alle de 7-personers biler, vi har i databasen. God jagt!

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS