Vild, vildere, Nismo: 2017 Nissan GT-R med 600 hestekræfter

Vild, vildere, Nismo: 2017 Nissan GT-R med 600 hestekræfter
30/05/2016 admin-bilbasen

Har man brugt adskillige timer på bilspillet Gran Turismo, er det nu, man skal læse med. En af legenderne, Nissan GT-R, er nemlig på trapperne i en hidtil uset kraftfuld version. Nissans tuning-division, Nismo, har nemlig fået fingrene i den nye GT-R og resultatet er skræmmende.

2017 Nissan GT-R NISMO

Allerede tidligere på året præsenterede Nissan en opdateret udgave af drengedrømmen GT-R. Udover et sporty facelift har standardversionen anno 2017 fået flere hestekræfter, et mere aerodynamisk karrosseri og titanium udstødninger. Men det er tilsyneladende ikke nok. Derfor er 2017 GT-R kommet i kyndige hænder hos Nismo.

nismo3

Og traditionen tro, når der står Nismo på kølergrillen, er der ikke sparet på kræfterne. GT-R Nismo er ingen undtagelse. Det er lykkedes Nissan at presse 600 hestekræfter ud af GT-R’ens twin-turbo 3,8L V6 motor. Og var den det ikke før, er GT-R med hjælp fra Nismo i stand til at bide skeer med lynhurtige europæere som Lamborghini Huracan, Ferrari 488 og Porsche 911. Topfarten for GT-R Nismo forventes at ligge nord for 320 km/t, mens 0 – 100 km/t klares på godt og vel 3 sekunder.

BILBASEN: Tjek vores eneste eksemplar af Nissan GT-R

Udvendigt er GT-R Nismo naturligvis klædt i kulfiber, mens frontgrillen har fået vokseværk for bedre at kunne køle motoren. Og selvom Nismo er synonym med rendyrket performance, så har kabinen og interiøret fra standardversionen fået lov til at leve videre i den nye Nismo. Det betyder blandt andet lædersæder, air condition og en helt ny 8” touch screen.

2017 Nissan GT-R NISMO

Det her er eftersigende det sidste, vi ser til Nissan GT-R i sin oprindelige form. Det forlyder nemlig, at fremtidens GT-R bliver udstyret med den fremragende twin-turbo 3,0L V6 hybrid-motor, der også sidder i Nissans Le Mans racer. Lamborghini, Ferrari og Porsche; tag jer i agt.

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram