februar 20, 2017

Vild, vildere, vildest: 3 hyperbiler fra Bilbasen

Hyperbiler: Der findes et hav af attraktive og fornuftige leasingtilbud på Bilbasen. Uanset om du er på udkig efter en minibil eller en SUV i luksusklassen. Og så er der dem her. Tre hyperbiler der er så ekstreme, at de trodser al logik og sund fornuft. Her er de tre vildeste leasingtilbud på bilbasen.dk. ADVARSEL: Der er risiko for et seriøst anfald af dagdrømmeri

 

Den civiliserede

1. Porsche 918 Spyder 4,6 

Opskriften på en hyberbil: Et styks 4,6L V8 benzinmotor flankeret af to elektriske ditto, der tilsammen yder 887 hestekræfter, et moment på 1275 Nm og en topfart på 345 km/t. Benzinmotoren sørger alene for 608 hyppere, mens de to elmotorer klarer resten. Én til forhjulene, én til baghjulene. Porsche 918 er en hybrid i mere end en forstand. Hurtig som et lyn, afbalanceret som en 911, sat sammen til et hidtil uset teknologisk mesterstykke, der fungerer lige godt på landevej og bane. 918 er desuden den første gadelovlige bil til at klare Nürburgrings mytiske Nordschleife på under 7 minutter. 30 sekunder hurtigere end en Ferrari Enzo, der mønstrer en topfart på 355 km/t.

Leasingeksempel (inkl. moms)

3 måneders kørsel

Førsegangsydelse: 1.337.500 kr.

Månedlig ydelse: 122.792 kr.

Restværdi: 5.830.000 kr.

 

Den vanvittige

2: McLaren P1 3,8

Jeremy Clarkson døbte McLaren P1 “The Widowmaker”, da han i sin tid testede den i Top Gear. Træk på baghjulene og to enorme turboladere gør at P1 nærmest er ustyrlig sammenlignet med de to andre hyperbiler. Kombinationen af en elektrisk motor og en 3,8L V8 benzinmotor giver tilsammen en topfart på 349 km/t og 903 hestekræfters ren carbon-klædt ondskab. Desuden er der taget højde for hvert eneste gram på P1. Alt hvad der hedder komfort er sparet væk, og karrosseriet er i komplet carbon. Selv vinduerne er tynderne en normalt som et led i vægtreduktionen. Alt er sat ind på at skabe den ultimative racer med teknologi, der er så avanceret, at det ikke tidligere, eller siden, er set lige.

Leasingeksempel (inkl. moms)

3 måneders kørsel

Førsegangsydelse: 2.538.000 kr.

Månedlig ydelse: 199.359 kr.

Restværdi: 11.785.000 kr.

 

Den voldsomme

Ferrari LaFerrari 6,3 DCT

Motor, topfart, hestekræfter, pris. LaFerrari er bare lidt vildere end de to andre. På alle parametre. Ulig de to andre hyperbiler, er LaFerrari ikke en ren hybrid, men i stedet en såkaldt mild hybrid. Den enorme V12 motor assisteres godt nok af en elektrisk motor, men kan ikke køres på ren el. I stedet hjælper den med at optimere benzinmotoren under nedbremsning, acceleration og i sving. Med LaFerrari har Ferrari formået at producere deres mest kraftfulde bil nogensinde samtidig med, at elmotoren gør den fyrre procent mere økonomisk. Tallene taler dog for sig selv. LaFerraris avancerede V12 motor og det elektriske KERS-system yder afsindige 963 hestekræfter, en topfart på 350 km/t og klarer 0 – 100 på under 3 sekunder. Det bliver ikke meget vildere.

Leasingeksempel (inkl. moms)

3 måneders kørsel

Førsegangsydelse: 3.250.000 kr.

Månedlig ydelse: 212.742 kr.

Restværdi: 14.300.000 kr.

 

Såfremt økonomien tillader det, kan alle tre leases hos Car Performance i København

 

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS