april 8, 2016

Verdens bedste sportsvogn: Audi R8 igen igen

Tiden flyver og til sommer fylder Audis første og eneste superbil, den smukke R8, 10 år. Det er ingen alder for den tyske superbil, for der er slet ingen metaltræthed at spore. Siden 1. generation kom til verden tilbage i 2006, har det nemlig ikke skortet på hæder til den strømlinede skønhed.

jwmzbps0ykl623ovlecj

Audi R8 Coupé

Og nu er har Audis flagskib nok en gang taget prisen som World Performance Car. Denne gang i skikkelse af 2. generation og Coupé-modellen.

Ved det netop overståede New York Auto Show pegede juryen atter på Audi R8 som årets performance car. Det er tredje gang siden 2008, at Audi R8 løber med den prestigefyldte pris. Prisvinderen kom på gaden sidste år.

Jay Leno har selvfølgelig en 2017 Audi R8 V10 Plus. Nyd den her: 

Siden sin fødsel har R8 fået et ry som en komplet superbil, der både byder på højt komfortniveau og fantatiske køreegenskaber. Sidstnævnte leveret af den velvoksne V10 5,2 l. centermotor, der yder 610 hk og en topfart på 330 km/t.

R8150082_full  R8150063_full

Ved årets udgave af New York Auto Show løftede Audi også sløret for 2017-versionen af Audi R8 Spyder, der teknisk er mage til coupéen. Udover en øget kampvægt grundet det aftagelige tag. Derudover verserer der heftige rygter om, at Audi snart lancerer en mere prisvenlig udgave af R8’eren. Denne med en turboladet V6 motor og ca. 450 hestekræfter.

2017-audi-r8-spyder-35_800x0w

Audi R8 Spyder 2017

Udover titlen som World Performance Car har Audi og R8 også tidligere taget designprisen ved samme kåring. Dermed er Audi R8 nu den mest vindende model indenfor World Car of the Year, der kårer årets bil i fem kategorier.

BILBASEN Bliv ejer af din egen Audi R8

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS