bedste GTI test 2019
februar 15, 2019

GTI-battle: Her er den sjoveste GTI 2019

Det handler ikke om hestekræfter og topfart. Det handler heller ikke om ligegyldige banerekorder. GTI’ere skal være sjove, dramatiske og støjende. I et stærkt felt har Anders Berner særligt forelsket sig i en enkelt model; se vinderen i videoen her.

Af: Anders Berner  / d. 15. februar 2019

Det kan godt være, vi knapt har taget hul på året, men jeg er alligevel ikke bleg for at kåre årets sjoveste GTI 2019. For jeg kan simpelthen ikke forestille mig en bil, der kan overgå min foreløbige favorit.

For selvom en bil som Honda Civic Type R eksempelvis har masser af kvaliteter – og sætter banerekord på Nürburgringen(?) – men den lyder som en støvsuger, og den mangler dramatik, når du kører langsomt.

SE OGSÅ | Ny eller gammel racer? Honda Type R vs. Honda Type R

Den eneste ubekendte faktor i regnestykket skulle da være VW Golf GTI TCR. Men den har jeg endnu ikke haft lejlighed til at teste. Så med det lille forbehold får du i videoen her den sjoveste GTI 2019. Se med…

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS