Test og anmeldelserVideo

GTI-battle: Her er den sjoveste GTI 2019

Af i Test og anmeldelser, Video
Det handler ikke om hestekræfter og topfart. Det handler heller ikke om ligegyldige banerekorder. GTI’ere skal være sjove, dramatiske og støjende. I et stærkt felt har Anders Berner særligt forelsket sig i en enkelt model; se vinderen i videoen her.

Af: Anders Berner  / d. 15. februar 2019

Det kan godt være, vi knapt har taget hul på året, men jeg er alligevel ikke bleg for at kåre årets sjoveste GTI 2019. For jeg kan simpelthen ikke forestille mig en bil, der kan overgå min foreløbige favorit.

For selvom en bil som Honda Civic Type R eksempelvis har masser af kvaliteter – og sætter banerekord på Nürburgringen(?) – men den lyder som en støvsuger, og den mangler dramatik, når du kører langsomt.

SE OGSÅ | Ny eller gammel racer? Honda Type R vs. Honda Type R

Den eneste ubekendte faktor i regnestykket skulle da være VW Golf GTI TCR. Men den har jeg endnu ikke haft lejlighed til at teste. Så med det lille forbehold får du i videoen her den sjoveste GTI 2019. Se med…

Om forfatteren

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller, hvilket blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.