Nyheder

3x hot hatches med over 250 hk til under 300.000 kr.

Føler du, at livet bag rattet af din Golf eller Focus er lidt langtrukkent? Vi har samlet tre bud på biler med over 250 hk, der kan gøre livet lidt sjovere, uden det koster spidsen af en F-35.

Volvo EX90 – det elektriske flagskib ser lovende ud i virkeligheden

Det ser ud til, at Volvo EX90 bliver præcist den strømførte luksusssvensker, vi alle regner med. Vi har fået første kig på flagskibet.

Billigere brugte elbiler: Gør en god handel nu

De brugte elbiler blive stadig billigere, og nu melder der sig endnu en gevinst, der kan komme køberen til gode.

Første tur: Volvo bringer baghjulstrækket tilbage med XC40 og C40

25 år. Så længe skulle der gå, før Volvo igen fik baghjulstræk – og det gør seriøse underværker for opdateret XC40 og C40. Vi kører første tur i to.

Ugens fund: Flotteste Alfa efter 1996

Når Alfaklub Danmark kårer den som den flotteste Alfa, så må der være noget om snakken. Ugens fund er ikke bare smuk, den er også yderst vellydende.

Hvor skal jeg sælge min gamle bil?

Skal du sælge din bil, overvejer du sikkert lige nu, om du skal stå for salget selv, eller om det måske er bedre at sælge den til en forhandler. Læs med her hvor vi gennemgår, hvad du skal vide om de to muligheder.

https://www.bilbasen.dk/brugt/bil/Mercedes?IncludeEngrosCVR=true&PriceFrom=0&includeLeasing=true&Fuel=3
Giganternes kamp
Læs mere her
Galleri
Nyeste Videoer

Mens der er masser af brugte elbiler til salg, og priserne er styrtdykket, ser det helt anderledes ud for benzinbiler.

Det er ingen hemmelighed, at elbil-batterier mister kapacitet over tid – men hvor galt er det egentlig?

Pletter og andet snavs finder ofte vej til bilsædet, men hvordan fjerner du de trælse plamage? Det har Anders Berner et par tricks til.

Dækkene på en bil er ikke bare sorte ringe af gummi. De er lavet af mange stoffer, og når de slides, forurener de både luft og lunger.

Vi har regnet på, hvad det koster at køre en lille benzin-bil og en tilsvarende elbil. Vi kan afsløre, at der er kæmpe forskel.

Kigger du efter brugt bil, er der gode tilbud at finde derude. Særligt én biltype er attraktiv i pris lige nu.

De almindelige sidespejle er standard på næsten alle biler, men der findes – på nogle udvalgte biler – digitale sidespejle med kamera.

Har du styr på garantien, når du skal købe brugt elbil? Bilbasen Strøm undersøger, hvad du skal være opmærksom på.

Lugt af våd hund, sure sokker eller cigaretter forringer bilens værdi. Se med, når Berner undersøger, hvordan man bedst fjerner lugten i bilen.

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS