Benzinpumpe dieselpumpe
januar 25, 2024

Benzinpriser: Hvornår kan du tanke billigst i Danmark?

Spar penge ved pumpen: Din guide til de bedste tanketidspunkter

AF: Bilbasen Blog FOTO: Colourbox

Benzinpriserne kan svinge og gøre et godt indhug i budgettet for mange danskere. At vide hvornår priserne er lavest kan derfor være en stor fordel for din økonomi.

Denne artikel dykker ned i mønstrene for benzinpriser i Danmark og giver dig tips til, hvordan du kan tanke smartere og spare penge.

Ugedagene og benzinpriser

Historiske data viser, at benzinpriserne kan variere afhængigt af ugedagen. Generelt har mange oplevet, at priserne stiger op til weekenden og falder en smule i starten af ugen.

Det kan derfor ofte betale sig at tanke mandag eller tirsdag, hvor priserne kan være (marginalt) lavere

Tidspunkter på dagen

Det er ikke kun ugedagen, der spiller ind. Tidspunktet på dagen kan også have en effekt på prisen. Ofte justeres priserne hos de forskellige tankstationer i løbet af dagen.

Det kan være en fordel at holde øje med priserne tidligt om morgenen eller sent om aftenen, hvor der kan være mindre efterspørgsel og dermed lavere priser.

Benzinpumpe

Brug af apps og websites

I dag er der hjælp at hente fra teknologien, når du skal finde den billigste benzin. Brug apps og websites, hvor priserne opdateres regelmæssigt, og hvor du kan sammenligne priserne på de lokale tankstationer.

Disse services kan også hjælpe dig med at identificere, hvornår på dagen eller ugen det er bedst at tanke.

Loyalitetskort og rabatordninger

Udnyt loyalitetskort og rabatordninger, som mange benzinudbydere tilbyder. Disse kan give dig rabatter eller optjente point, der kan omsættes til besparelser ved pumpen.

Det kan være en god idé at planlægge dine tankninger i forbindelse med disse tilbud for at maksimere dine besparelser.

Ved at være bevidst om disse mønstre og udnytte de tilgængelige redskaber, kan du gøre dit benzinkøb i Danmark mere økonomisk fordelagtigt.

Hold øje med priserne, planlæg dine tankninger, og sørg for at drage fordel af alle tilbud, så du kan tanke billigst muligt.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen Blog

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS