Jaguar i-Pace

Jaguar I-Pace

Jaguar i-Pace er ikke kun Jaguars første bil, som bliver skudt frem af ren el. Det er også en bil, som sætter helt nye standarder for elektriske køretøjer. Den har to elektriske motorer og firehjulstræk, godt træk fra stilstand og fremragende køreegenskaber. Jaguar i-Pace falder ikke langt fra stammen, når det kommer til Jaguars iøjenfaldende design. Selvom Jaguar ikke er de første til at lancere en elektrisk bil, så har det været ventetiden værd. Jaguar i-Pace passer perfekt ind i segmentet for folk, som vil have en uovertruffen køreoplevelse med et bæredygtig stempel.

Sikkerhed

Jaguar i-Pace har en kabine, som består af en kombination af aluminium og stål, der tilsammen laver en stærk ramme rundt om både dig og batteriet. Derfor er du optimalt beskyttet i tilfælde af sammenstød og andre uheld. Men Jaguar har også andre sikkerhedsinitiativer i i-Pace:

– Eksterne lydsystemer, som sørger for at advare fodgængere om Jaguaren, når den kører under 20 km/t.

– Airbags foran, i siden og ved knæene. Både for fører og passagerer.

– ISOFIX fastgørelse af autostol til børnene.

Interiør

Jaguar i-Pace oser af luksus. Interiøret er prydet af detaljer, som er smukke og håndlavede. Der er en solid finish og små detaljer overalt i bilen, såsom dobbeltsyningen på læderrattet og blød belysning i kabinen om natten. Jaguar i-Pace har en unik designfeature i form af den svævende midterkonsol, så du får direkte adgang til opbevaring, når du stiger ind. Du kan selv bestemme, om du vil sætte dig til rette i sportssæder eller performance sæder  valget er udelukkende dit, det er kun prisen, der varierer.

Jaguar I-PACE

Teknologi

Jaguar i-Pace er en gennemtænkt elbil, og det ses også på de teknologiske muligheder. Prisen er ikke urimelig for opgraderingerne, og mulighederne stopper ikke ved autopilot, som mange elbiler efterhånden er udstyret med. Jaguar i-Pace har:

– Indbygget navigation som giver trafikopdateringer i realtid.

– Online Pakke som giver dig mulighed for at modtage mails, se vejret og diktere SMS-beskeder.

– Mulighed for at lave et hotspot til din telefon.

– Diagnosticer din bil med en app og få oplysninger om den på dit ur eller telefon.

Rummelighed

Der er rigeligt med plads på forsædet til både ben og hoved, selv hvis du er 185 cm. Det samme gør sig gældende for bagsæderne, hvor der er god plads til knæene og hovederne. Som mange andre biler i denne klasse kan du godt køre med tre personer på bagsædet, men de vil nok føle sig klemt halvvejs til Italien. Jaguar i-Pace har et relativt stort bagagerum, hvor du har en bred åbning og dybt bagagerum, som gør, at du let kan laste brede ting i bilen.

Komfort

Der er rigeligt med plads i Jaguar i-pace, og det udmønter sig i uovertruffen komfort. Bilen er selvfølgelig udstyret med automatgear, fordi det er en elbil, og standardsæderne yder fremragende lændestøtte. Som prikken over i’et kan sæderne både køle og varme, så derfor er det slut med at sætte sig ind i et bagende varmt lædersæde og sved på ryggen på de længere ture. Der er god plads mellem sæderne, så der er også passende afstand mellem dig og din passager, så skuldrene ikke rammer hinanden.

Jaguar I-PACE

Plusser:

+ Lang rækkevidde

+ Fantastisk interiør som du vil elske  selv på lange ture

+ Relativ billig luksus elbil

Minusser: 

÷ Dyrere elbil end fx. Nissans og Peugeots modeller, men i en helt anden klasse

÷ Kortere rækkevidde hvis du kører hurtigt

÷ Mindre regenerering ved opbremsning

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS