Kør-selv-ferie

Så meget billigere bliver kør-selv-skiferien i en elbil

Skiferien lurer om hjørnet for mange danskere, og hvis skiene spændes på taget af en elbil fremfor en benzinbil, er der mange penge at spare. Se udregningen for kør-selv-skiferie i benzin- og e...

Insider-tips: 6 gode råd til leje af bil

Spar penge og få fingrene i en federe bil på ferien. Vi har her samlet de bedste råd til dig, der gerne vil have firehjulet frihed, selvom du er fløjet på ferie. Af: Esben Skrumsager / d. 10. juli 2019 En bil er for mange en uundværlig del af ferien. Den åbner op for et væld af […]

Kør-selv-ferie Frankrig: Gode råd

Frankrig har altid stået højt på listen over foretrukne ferielande blandt ferieglade danskere. Og det er til at forstå. Det store land har naturen, maden og kulturen med sig, og der er lidt til enhver smag. Men ved du, hvad du skal være opmærksom på, når du færdes i ferielandet? Vi giver dig lidt tips […]

Kør-selv-ferie Frankrig: Ruter

Er Frankrig den endelige destination for din kør-selv-ferie? Eller er det blot et springbræt til din videre færd i Europa? Under alle omstændigheder findes der en god håndfuld smukke ruter, som uden tvivl er besøget værd. Vi har samlet tre fantastiske ruter til din kør-selv-ferie i Frankrig lige her. Tekst: Simon Hallenslev | Foto: Colourbox Kør-selv-ferie i Frankrig er […]

Kør-selv-ferie Frankrig: Destinationer

Ved du hvor du skal tage hen, hvis du skal på kør-selv-ferie i Frankrig? Det er nu en gang sådan, at jo flere muligheder man har, desto sværere er det også at vælge. Derfor giver vi dig tre gode bud på destinationer til din kør-selv-ferie i Frankrig. Tekst: Simon Hallenslev | Foto: Colourbox Frankrig er et af de mest […]

Galleri
Nyeste Videoer

Er det rigtigt, at man kan få en elektrisk Volvo til under 275.000 kr.? Ja! Vi tester den usædvanligt prisbillige EX30. Har den mere at byde på end den lave pris?

Der er en stærk nyhed i Skoda Enyaq. Den har fået en ny elmotor med 286 hk som afløser for motoren med 204 hk. Vi ruller første tur i den forstærkede elektriske crossover.

Der er grænser for, hvad en bil til 340.000 kr. kan give, men Tesla sprænger rammerne med den faceliftede Model 3 RWD. Se i videoen, hvorfor det er tilfældet.

Den amerikanske drift-legende gik tragisk bort i starten af 2023. Vi ser nærmere på hans flotte karriere og fokuserer på nogle af de mange vilde biler, han har haft.

Hjemmets bil nummer to er ofte en lille og økonomisk bandit – men hvor meget mere økonomisk er den, hvis den er elektrisk?

Vi har kørt den nye Volkswagen ID.7 på danske veje og har fundet de vigtigste ting, du skal vide om den store elbil. ID.7 er rummelig, men hvordan er rækkevidden og køreegenskaberne?

Der var langt mellem hurtig- og lynopladerne for to år siden, men udviklingen går rasende hurtigt. Desværre virker det stadig en smule uoverskueligt.

Elbiler slår salgsrekorder, men samtidig falder priserne. Hvordan kan det lade sig gøre?

Elbilerne er blevet billigere og der kommer flere og flere billige elbiler til landet. Se med når vi gennemgår elbiler til under 250.000 kr.

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS