DrømmebilerTest og anmeldelserVideo

Ford Mustang V8: Her er den perfekte røgmaskine

Ford Mustang
Er der noget, den opdaterede Ford Mustang kan, så er det at lave bagdækkene om til granulat. Her kan du se, hvor let det er.

Af: Anders Berner  / d. 22. marts 2018

Ford har opdateret deres mest ikoniske model, den ærke-amerikanske Mustang. Den har fået 25 hestekræfter mere end forgængeren, den har fået LED-lys, og så har den fået lidt nye skørter. Men det er så også det.

INSPIRATION: Søg efter Mustang-modeller til salg på Bilbasen

Men mere skal der heller ikke til. Der går i hvert fald ikke mange sekunder bag rattet, før min kollega fra Jyllands-Posten og jeg morer os gevaldigt.

Hvordan udtaler man Ford Mustang?

Men undervejs på turen bliver vi uenige om, hvordan man udtaler navnet på bilen.

Jeg vil jo til enhver tid holde på, at trykket skal lægges til slut på “stang”. Altså Ford muSTANG. Men det er den gode Christian Schacht slet ikke enig i:

– Det hedder det ikke. Du lægger trykket forkert. I USA hedder det jo MÅstang, så på dansk må det blive til MUstang.

LÆS OGSÅ: Bilbasens begynderguide til køb af Porsche 911

Hvis det ikke giver mening, så se lige videoen herover, hvor du kan høre udtalen. Og nåh ja, så kan du selvfølgelig også se den brølende amerikaner i aktion.

Og hvis du heller ikke gider det der firecylinder-spare-halløj, kan du finde adskillige V8-Mustang til salg på Bilbasen.

Om forfatteren

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller, hvilket blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.