Porsche Macan Turbo
november 21, 2017

Video: Drop lejligheden og bo i denne Porsche i stedet

Af: Esben Skrumsager  / d. 21. november 2017

Porsche 911 er for upraktisk. Panamera er en 911’er med en konerøv og Cayenne er en kliché. Men hvad vælger du så? Anders Berner har fundet sit bedste bud.

 

Det kan godt, være, det er en konebil, men den har hverken kone-røv eller konede køreegenskaber. Og så koster den ikke mere om måneden end en lille lejlighed i hovedstadsområdet.

LÆS OGSÅ: Forstå de fire fælder ved flexleasing

Her kan du se videoen, hvor Anders Berner kører den lækre Macan Turbo:

Her kan du se de aktuelle Macan-modeller til salg på Bilbasen.

LÆS OGSÅ: Bilbasens begynder-guide til køb af Porsche 911

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

10 nye biler som flopper

Bilproducenterne har store forhåbninger, når de lancerer nye biler. Det går bare ikke altid, som de håbede. Her er 10 nye bilmodeller, som er faldet til jorden.

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS