Nyeste indhold

Kia EV3 er en af årets fedeste elektriske nyheder

Kia EV3 er elektrisk, kompakt, har lang rækkevidde – og et design, der skiller sig ud fra mængden. EV3 lanceres med to batteristørrelser, 204 hk og rækkevidde op til 600 kilometer.

Skoda Enyaq er Årets Brugtbil 2024

Skoda Enyaq er kåret som Årets Brugtbil 2024. Den tjekkiske elbil tager sejren foran hårde konkurrenter – Cupra Born, Ford Kuga, Skoda Octavia og VW ID.4.

Årets Brugtbil 2024: guide til den bedste Skoda Enyaq

Elbilen Skoda Enyaq er kåret som Årets Brugtbil 2024. Den tjekkiske elbil findes med forskellige batteristørrelser, udstyrsniveauer og motorydelser – og vi finder de bedste udgaver.

Test: Den nye iX2 er en BMW ind til benet – men til hvem?

Alt er, som det plejer, og den nye BMW iX2 er både velkørende og velbygget efter høj bayersk standard. Spørgsmålet er, om det er nok i et marked, der tæller en hel håndfuld meget skarpe konkurrenter.

10 elbiler på privatleasing til skarpe priser

Privatleasing fylder mere end nogensinde før. Vi ser nærmere på, hvilke gode tilbud på elbiler på privatleasing, der er på markedet lige nu.

Langtidstest: Xpeng G9 har fuldstændig styr på campingvognen

Nærmer sig enden, men ikke uden en vigtig opgave: kan den trække noget? 1.500 kilo.

https://www.bilbasen.dk/brugt/bil/Mercedes?IncludeEngrosCVR=true&PriceFrom=0&includeLeasing=true&Fuel=3
Danskerne er vilde med privatleasing
Læs mere her
Galleri
Nyeste Videoer

Mere end halvdelen af nye biler, som indregistreres i Danmark, har forbrændingsmotor. En af de vigtigste af de biler er Peugeot 208, som vi tester i faceliftet form.

Godt og vel halvvejs gennem vores langtidstest, har vi fundet fem finurlige funktioner, der kan gøre hverdagen lidt sødere.

Er det rigtigt, at man kan få en elektrisk Volvo til under 275.000 kr.? Ja! Vi tester den usædvanligt prisbillige EX30. Har den mere at byde på end den lave pris?

Der er en stærk nyhed i Skoda Enyaq. Den har fået en ny elmotor med 286 hk som afløser for motoren med 204 hk. Vi ruller første tur i den forstærkede elektriske crossover.

Der er grænser for, hvad en bil til 340.000 kr. kan give, men Tesla sprænger rammerne med den faceliftede Model 3 RWD. Se i videoen, hvorfor det er tilfældet.

Den amerikanske drift-legende gik tragisk bort i starten af 2023. Vi ser nærmere på hans flotte karriere og fokuserer på nogle af de mange vilde biler, han har haft.

Hjemmets bil nummer to er ofte en lille og økonomisk bandit – men hvor meget mere økonomisk er den, hvis den er elektrisk?

Vi har kørt den nye Volkswagen ID.7 på danske veje og har fundet de vigtigste ting, du skal vide om den store elbil. ID.7 er rummelig, men hvordan er rækkevidden og køreegenskaberne?

Der var langt mellem hurtig- og lynopladerne for to år siden, men udviklingen går rasende hurtigt. Desværre virker det stadig en smule uoverskueligt.

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS